My Web


Wednesday, March 30, 2011

Muka ka0 macam neNek lah!!!!

Assalamualaikum.. Sebelum aku nak citer panjang2 dalam entri kali nie, aku nak tanye satu soklan dulu..ape perasaan korang law ape yang kite wat tu dikondem2 @ di perlekehkan oleh orang lain???..mesti marah tahap gaban kan. Bagi yang berjiwe tisu mungkin akan rase sedih kan..

Tu lah yang terjadi kat aku ari nie. Dahlah ari nie sekolah tempat aku kerja nie ade program bahase inggeris. Banyak gakla sekolah yang masuk, tapi bukan program tu yang menjadi persoalan aku skunk nie. Yang aku rase tak puas hati bile ade s0rang cikgu tua, name dye pe ntah (tenuk kot) aku malas nak ambik taw suke suki ati dye jerk kutuk2 aku. K0n0nnyew tak berpuas hati dengan pengurusan sistem siaraya yang aku handle mase tu. 

Dahlaa asyik ingatkan aku and mengajar aku jer suh pasang volume muzik tu camner. Macam laa dye tu terer sangat. Law ka0 rase hebat sangat napew tak ka0 jer yang wat kerja tu semua. Then yang menjadi sikit kekecohan tu bile persembahan dak2 sekolah dye nak mule. Dan2 jer mase tu plak laptop wat hal. Bukan salah aku p0n,jadi aku tukarla laptop yang lame skit..kire taraf nak uzur skitla tapi power lagi..pakai tongkat ali kot..huhu3. Aku tengok muke cikgu tu da nak jadi singe tua da mase tu. Memang muke tak ley bla.

Mase main lagu tu ok ag, tapi tibe lagu second dye jadi slow plak pastu lekat2. Ermm ape lagi cikgu tua tu terus la datang kat aku macam muke kucing ilang anak. Tibe2 lak dye gi s0und kat aku. 
Mau tak terbakar mase tu beb. Naseb baek aku leh c0ntrol lagi ati nie. Law tak lame da kasut aku nie lepas dalam mulut dye. Macam sial jerk perangai, kutuk2 and marah2 aku lak. Dye leh cakap...

cikgu tua bebal : apsal jadi slow lak muzik tu!!! kan dak2 saya da tak dengar muzik, abes dah lari tak ikot tempo!!!! (dengan nada marah)

Aku : Mane sy taw. Tadi muzik mule2 ok jer, manela sy taw jadi slow lak muzik kedua dye tu. Tak der lak orang yang bgtaw. Ni p0n sy da tolong ejaskan balik volume dye.

cikgu tua bebal : Tu laa..kan baek panggil sk BP jer wat nie semua!!!(dengan nada yang sinis)

Aku : Aahhh!!..Mane sy taw da dorang nak wat kat sini. Sy ikot arahan jer..(gi jahanam laa ka0 rang tua, nak kondem2 sekolah aku lak).

Lepas tu aku da tak layan n wat2 tak dengar je ape yang dye ckap. Lantak ka0 laa membebel and mencarut sorang2, pedulik hapew aku. Ka0 bukan mak aku, law ka0 mak aku p0n aku tak mengaku ka0 mak aku.wahaha2.
Mase tu memang aku da angin giler satu badan dah. Aku teng0k cikgu tu kecik besar kecik besar jer. Smackdown kang baru taw!!!.. Perangai dan muke dye memang buruk n semua cikgu2 sekolah aku tak suke ngan cara dye tu. Semua pakat2 ngutuk. 

Naseb baek aku bukan kerja sekali ngn ka0 wahai cikgu tua oii..law x penatlaa nak layan perangai ka0 yang serupa nenek tu. Padan muke sekolah ka0 dapat no 3. Ambik ka0 pembalasannyew!!! Puas hati aku.. Aku teng0k muke kau macam neNek di bawah nie..
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#



Nah hambik ka0!!!!!



*pesanan wat cikgu tu.. laen kali law datang sekolah orang jangan nak cari pasal atau nak tunjuk hebat. Ka0 bukan hebat sangat walau bergelar cikgu sekalip0n. Law aku tumbuk muke ka0 gerenti lebam jugak kan.. Law nak kondem2 orang tengok la dulu sapew yang ka0 kondem tu. Jangan maen sedap mulut ka0 jer..Harap ka0 sedar ngan apew yang ka0 da wat..

Tuesday, March 29, 2011

Perempuan Merbahaya!..


Semalam aku baru citer sal rempit oleh seorang lelaki, tapi ari nie aku nak sambung ngan citer yang lain skit tapi motifnyew tetap same iaitu menjahanamkan enjin dan kenderaan jugak. Tapi ini criter yang lagi ekstrem laa. Dengan melihatkan tajuk entri kat atas tu memang ade kene ngan orang pempuan laa citer nie.

Sebab ape dan ape yang wat aku mengatakan perempuan itu merbahaya.. ermmm, dalam surat khabar ari nie ade keluarkan berita tentang pemanduan orang perempuan lebih merbahaya. Perkara nie p0n da sampai dewan rakyat diperkatakan. Dan ini aku memang menyokong 75%, sebab aku sendiri ade pengalaman berhadapan ngan pemandu kaum hawa nie. Dorang bawak kete(bahase kampung je senang skit) memang bahaya dan boleh menyusahkan orang lain. Aku ingat lagi waktu aku nak gi kerja pagi2 tu, adela sebijik kereta ni dengan selamber jer p0t0ng aku. Law potong cara yang budiman & sopan santun takper, nie ciap himpit aku. Dahlaa signal tak bagi, nie sorang lagi yang wat kan aku rase cam nak bagi jer bateri AA cap kucing mase tu. Yelaa, kereta baru p0n tak kan takleh nak hidupkan lampu signal kan.. Pew jadahlaa!!..then bile aku usya dalam kete tu memang pemandu dye se0rang perempuan yang tak berape cun.. Law kene langgar nanti mule la tak nak ngaku kesalahan sendiri. Pastu ngayat nak mintak maaf la, ape laa.. aku nie dah laa jenis cepat mudah kesian kat wanita.. maklumlah lelaki yang sejati memang jiwe dye macam aku nie.huhu3


acara himpit menghimpit...

Banyak kali jugaklaa aku terkena macam tu ngan pemandu2 wanita nie, kadang2 rase macam nak langgar jer bunt0t kereta dye. Seb baek kete aku ensem, tak lehlaa nk langgar2 sane sini.. bukannyew kete funfair wwoooot..wooot.. Tu laa yang aku rase tak puas ati ngan pemandu2 mcam nie. Tapi aku tak maksudkan semua wanita memandu macam tu, cume ade yang segelintir jelaa. Tak dinafikan, kadang2 lelaki p0n ade gak yang memandu dengan bahaya. Jadi same2 laa fikir2 kan nyew yerp.. S0 diharapkan jangan ade yang terase ati lak erk. Law terase p0n pedulik hapew aku..wahahaa.. 


 nie lah kereta aku..huhu3.




Pape p0n memandu laa secara berhati-hati..Ingatlah babun-babun yang tersayang!!! Pesanan ikhlas dari kementerian babun-babun Pulau Zaragon.

Monday, March 28, 2011

Rempit keW 0r menjahanaMkan m0tor???!!!

Bermulanya pada ari sabtu lepas, se0rang rider telah mempersiapkan jentera mot0rnyew dengan menservis enjin seperti menukar minyak itam(pelincir), servis karburet0r dan membasuh mot0rnyew supaya berkilat seperti sebijik kepala yang b0tak..


Setelah selesai dan rider itu berpuas hati dengan sentuhan terakhir 0r touchup tangannyew itu, keesokkan ari iaitu ari ahad bermula lah untuk dirinya memulakan aksi. Dengan pemakaian yang sopan seperti rider, dan gaya tunggangan seperti r0ssi, rider itu p0n memecut mot0rnyew di jalan jengka mali, sejauh 20 km. Tanpa men0leh lagi ke belakang dye memecut seperti lagak se0rang superman yang terbang di jalan raya.

Abes semua halangan2 dan pelumba2 laen dip0tongnyew, tanpa menghiraukan lembu2 yang sedang meragut ditepi jalan yang menjadi penont0n setianyew itu. Dan pada ari itu dye berbangga dengan senyuman seperti ber0k makyeh kerana berjaya memenangi pelumbaan untuk dirinye sendiri itu. Tapi dye tak dapat hadiah pe2 p0n sebab tak der bajet nak beli.huhu3.

Dan selepas memeriksa semula keadaan enjin mot0rnyew itu,alangkah terkejut babun nyew setelah mendapati terdapat kebocoran di bahagian bawah enjin motornyew itu. dan dialog sumpah seranah p0n berlaku..

rider : Alamak!!! skru minyak itam pecah laa plak..cilakew punyew cina bagi aku skru cap taik ayam!!!! tak sampai setahun da pecah!!! Abes kan duit aku lagi laa nie nampaknyew...bod0 punyew skru $%#$%#$%$@#$@.....

nie lah motor aku yang bocor minyak tuh!!! Semart dop??haha3

*moral 0f the story : tulaa lain kali xpayahlaa nk merempit2..kan da jahanam motor tu..pastu pandai lak salahkan orang lain.. Sayangilah m0tor anda!!! ^_^ peace!!!

Friday, March 25, 2011

pembunuh diri bersiri..


Buke jer fesbuk pagi2 nie nampak lak ade share vide0 pasal cubaan bunuh diri kat KB Mall Kelate nu.. Ape jadahlaa emosi, mata dan kepale hotak aku dijamu ngan bende2 yang macam nie. Dahlaa ari nie jumaat, nak maki kang dapat dose berbakul2 lak kan..

Tapi tula yang menjadi persoalan dan permasalahan nyew skunk. Asal masalah cinta jer nak bunuh diri.. Itu baru jer bercinta,bukan ade pe2 ikatan p0n lagi. Kalau tak sanggup berhadapan masalah cinta baek tak yah nak bercinta. Da taw bunuh diri tu salah disisi agama islam. Islam ke tak dak pempuan tuh???? Ape kejadahnyew semua nie???!!! Tak de mak bapak ke hapew???!!! Ade akai letak kat kepale lutut, orang ckap bod0 kang marah..tapi tu laa hakikatnyew.

Cube teng0k kucing aku, walaup0n putus cinta kew, dir0g0l bersiri kew sampai beranak tak der p0n dye nak bunuh diri.. Rileks jer dye..Sentiase berfikiran jauh dan positif..huhu3. 


Papep0n harap dak pempuan tu cepat2laa bertaubat sebelum ajal dye betul2 sampai. Law tak,ermmm entahlaa..tak tahu laa nak cakap camner..Lu pikirlaa sendiri..




*Baik bercinta ngan kambing baru tak der masalah..Law nak bunuh diri jugak maknenyew dye p0n bod0 serupa kambinglaa..wahahahaa. Seb baek kambing, law aku same kan ngan keldai kew, tapir laut 0r babun kew camnew???hahahaha3.


hai saya babun..mehlaa bercinta ngan saya...solo lagi nie..saya hensem kan???hehee3

Thursday, March 24, 2011

Kepenatan seluruh dunia






Ari nie merupakan hari dalam sejarah selama aku berkhidmat kat sekolah nie. Ari nie ari utk sambutan persaraan seorang GPK HEM sekolah aku. Memang meriah sambutan kat sini.. Macam2 ada!!!..

Tugas aku macam bese la kene handle (bukan handle basikal erk) bahagian siaraya. Merangkap orang penting untuk menjayakan majlis yang penuh gilang gemilang nie. Dan ari nie aku berjaya menyiarkan hasil kerja aku selama 2 minggu iaitu meghasilkan satu tayangan video persaraan yang 1st time aku wat. huhuu3. 

Aku epy dan berbangga sangat sebab video tu berjaya memukau para hadirin dan mendapat komen yang baek dari semua pihak termasuk guru2 kat sekolah nie...Kembang hidung kejap..hahaha!!!!

Memang berbaloi2 laa keje keras aku selama nie..huhu3. Tu jelaa aku nak citer lam entri kali nie..pendek jekan, sebab aku terlalu penat sangat. Papep0n aku nak ucapkan selamat ari bersara untuk Puan Salmah atas persaraannya ari nie.

k,la adi0s amig0s.. Assalamualaikum..

Gambor tak der sebab kamera jatuh lam kawah lauk tadi..huhu3

Tuesday, March 22, 2011

Kesumbatan Yang melampaui batas2..

Semalam i call u, u tak answer...haaaahhh!!! bukan tu yang aku nak cerita kan.. Tapi ari semalam yang membuatkan aku menjadi 0rang yang paling kesumbatan lam dunia nie. Da macam tenuk hilang anak dah jadinya diri aku nie. Nak wat tu tak kena,nak wat nie tak kena,..ape yang kene aku p0n tak tahu lah.


Da puas aku cube nak hepi kan diri, dengan cara duduk iktidal, main lompat2 bintang, ajak budak sekolah main polis tantri semuanya tak berjaya hepi kan diri aku. Aku b0san teramat sangat, rase da malas aku nak keje kat sini dah. Rase kalau b0leh aku nak duduk kat satelit jer macam nie. Aaahhh kesumbatan telah melande diriku. 



Aku da xtahu ape yang dibuat oleh anak makcik kiah si penjual nasik lemak tu sekarang..aku da tak dapat teng0k 0rang berjiwang2 di fb masing2..aku da tak leh nak teng0k tenuk2 mengupload picture kat fb dorang.. Tak dapat jugak aku nak gad02 ngn orang dalam fb nie..And paling aku terharu aku tak dapat nak update bl0g nie semalam..aaarrhhh!!!!
Internet!!!! kenapew ka0 lost time aku memerlukan mu!!!!!............

Budak2 yang tak tahu menghargai seni filem


Ari nie ade aktiviti padang lak kat sk0la aku. Aku malas nak ambik tahu acara 0r aktiviti apa yang d0rang wat. Bukan boleh bagi duit kat aku p0n. Bukan leh jadikan aku femes macam aizat p0n..eh ape yang aku ngarut nih. S0 bile keje aku da setel sume, macam besela kene layan dak2 tecik kat skolah nie laa plak. Adik kt rumah p0n malas nak layan nie pulak dak2 skolah yang beratus owang nie.huh!!!

Yang membuatkan aku b0san nak jage dak2 skolah nie sebab d0rang suke wat bising laa..da macam suasana kat pasar borong da aku tengok..pening kepala nak jage mulut d0rang tu. Mulut da laa busuk, gigi tak gos0k.huhu3. Ber0k makyeh sungg0h..Jadi nak mudah kan keje aku,aku pasang jelaa citer ant0o khurafat tayang kat skrin hijau besar, pastu buke v0lume dye kuat2..baru ade feel seram kan..

Cian plak aku teng0k kt dak2 nie bile part seram dye. menjerit macam kene sampuk jerk..hahaa3. aku teng0k rileks jerk. tak takot p0n. Tu la dye budak2 yang tak tahu nilai seni filem. Citer macam tu bukannyew seram p0n. tak yahlaa nak jerit2, wat bising jer. Ant0o p0n muke cam haram je aku teng0k. Memanglaa,da name p0n hantu memangla muka macam sampah..wahahaha3.

Tapi tak cukup macam tu, dak2 nie da jadi macam pengulas filem lak. Siap ulas citer lagi kat kawan2 dye. Macam laa dye sorang yang pernah teng0k. Aku da teng0k sejak dari dalam per0t lagi dah.huhu3. Tapi mungkin tu laa cita2 budak skola kt cnie,mungkin satu ari nanti dorang akan jadi producer 0r pengulas filem. Bolehla keje kat finas.hahaa3. Pape p0n, t0longlaa korang semua jangan bising..letih aku nak jerit suh diam. Aku bukan mak bapak ka0 nak jage kao setiap mase. Adoyaiiii....

Friday, March 18, 2011

BUdak yang Bengap Mentega

Pada suatu hari di dalam kelas 5 Pintar yang pelajarnye takla pintar manew p0n. Kelas p0n yang terakhir, nak kate b0d0h tak laa sangat budak2 kelas tu, tapi bengap2 jer.wahaha2..hishh..astaghfirullahalazim..(tak bek ngutuk orang)kikii3.

Nak di jadikan cerita, pada ari tu seorang ustaz masuk ke kelas 5 Pintar ni dan nak mengadakan amali cara2 mengambil wuduk. Name p0n ustaz mestila mengajar subjek agama kan, tak kan ajar subjek matematik lak kan. Salah sorang budak dalam kelas tu tersangatla nakal nyew. Name dye Abdul Bedul Bin Bedal. Dye suke memperb0dohkan kawan2 dye selain sering jugak suke mengenakan cikgu2 nyew sendiri. Bukan aper, dye ni jenis suke bercakap pandai kononnyew dye laa yang lebih pandai dan tahu dari orang lain. Tapi sebenarnyew dye tu bukan pandai p0n. Bodoh jer bertingkat2.wahahaa2.

Semasa ustaz tersebut menyuruh para2 sakura pelajarnyew mengambil wuduk tu, Abdul Bedul dengan pantas mengambil giliran pertama. Kononnyew nak tunjuk hebatlah kat kawan2 dye yang lain tu. Dye sememangnya tahu cara mengambil wuduk dan dye melakukannyew dengan sempurna sekali. Tapi yang menjadi kepelikkan bin kehairanan ustaznyew itu apabila dye mengambil wuduk sebanyak 2 kali. Lepas tu ustaz tu p0n bertanye la kepada budak itu.

Ustaz : Abdul, napew kamu ambik wuduk 2 kali??? (sambil menggaru2 di kepala..tapi sebenarnya jari dye garu s0ngkok..)

Abdul Bedul : Ustaz, saya ambik wuduk 2 kali sebab kalau semasa saya sembahyang saya terkentut, wuduk pertama saya abes dan wuduk kedua saya tu leh jadi backup..jadi sembahyang saya tak batal la kan ustaz.(dengan penuh yakin dan selamber dye menjawabnyew)..

Ustaz : Kepale hotak kamu!!! Sape yang ajar kamu?? (konfius,bengang dan rase macam nak gelak juge tp cover jer lebey)

Abdul Bedul : Ustaz lah...sape lagi..

Ustaz : glurrpp...#$%#%^&^&*#$#

Pangggg!!!! Penamp0r sebijik.. Dan selepas tu muke Abdul Bedul terdapat Cap Mohor 5 jari..


Waaa Panasnye...

Ari nie aku h0t giler laa.. Dahlaa per0t tengah sakit pastu ade pulak benda yang membuatkan aku naik darah.
Tengah sy0k2 aku tulis entri yang panjang giler tadi tibe2 jer komputer aku black0ut. Ni mesti keje orang sini gi tutup suis utama kat ofis aku nie. Beng0ng sungguh laa..Abes semua idea aku nak tulis tadi hilang. Dahlaa entri aku tadi tu pasal aku tak puas hati ngan seseorang, ni ade lagi makhluk yang buat kan aku rase sakit hati.

Kalau nak tutup p0n bgtawla awal2. Bagilah amaran dulu kew, bunyikan siren kecemasan dulu kew,atau bagi surat notis pemberitahuan kew tak laa aku bengang macam nie. Rase macam nak langgar jer bunt0t kereta dye. Law depan aku da lame aku lempang laju2. Jangan sampai aku bertukar jadik......

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
nanti aku..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
fire kau jadi...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
"cilake punyew ultraman..abes hilang keenseman aku.."

Thursday, March 17, 2011

0rang yang terlampau bengap 0r pandai????

Tersebutlaa kisah..Di sebuah kamp0ng ade 2 orang sahabat yang bernama Jint0l (bukan name sebenar) dan
Kunt0i (bukan name sebenar jgk). Di0rang kawan baek lame dah. Sejak dari sperma dalam per0t lagi.
Satu hari 2 orang sahabat ni berpakat laa nak berhijrah ke bandar untuk cari kerja. Setelah habis berbincang segale2 strategi,dan plan untuk ke bandar tersebut mereka p0n menyatakan lah hasrat mereka tu pada ibu diorang masing2.

Setelah ibu masing2 setuju mereka p0n bersiaplah untuk ke bandar seperti yang dirancangkan. Sebelum mereka berambus berangkat dari kampung tu, ibu mereka telah memberikan sedikit bekal makanan untuk bekalan semasa di hari tua perjalanan nanti. Mereka xdiberikan duit yang banyak, maklumlah keluarga dahla miskin,daif lagi hina pulak tu..duit mereka cukup2 jer utk tambang bas pergi jer. Balik,pandai2 la kau..tak dapat den nak nolongnyew..huhu3

Selepas berpeluk tampar cium ngn ibu masing2, maka bermulalah perjalanan 2 sahabat itu untuk ke bus stand. Tapi memandang bus stand terletaknya jauh lagi, maklumlah mereka tu dalam kampung kawasan pedalaman,dahla jauh,ulu plak tu.Semua keturunan penan jer duk situ. Ibarat 0rang skunk ckap kat member sndiri law dye macam pelik dengan sesuatu tu.." Ulu bet0l laa kau xpernah teng0k benda nih!!! mcam tu laa lebey kurang.
0k,sambung balik..
Lepas mereka penat berjalan tu, jadi masing2 berpakat singgah kat kedai makan Pak Ali dulu untuk menghilangkan penat dan haus di tekak. Maka Pak Ali p0n datanglaa untuk ambik order..



Pak Ali : Macam pernah ku lihat diorang nih tapi dimana yaa..(bercakap smbil pelik seperti babun lihat taiknyew sendiri)..
Yaa, kamu berdua mau order apew??

Jint0l : Bagi saya air teh 0 ais satu yer pakcik..

Kuntoi : capucino ade pakcik??..(ape kelas teh 0 ais..kat umah pon ade)sambil berkate lam hati. haa xpela, bagi jela air kosong satu..

Pak Ali : Laa...ermm w0keh siap!!!.. Makan pulak???

Jint0l/Kuntoi : xperla pakcik..tahun depanlaa kitaorang order..

Pak Ali : pelawok sungg0h.. ok, nanti air sampai. tunggu kejap yer.

Selepas air diberikan. mereka p0n menghirupnyew ngan penuh asyik. Pastu di0rang terasa lapar dan membuka la bekalan masing2. Pak Ali yang ternampak, dengan lagak se0rang gangster datang hampiri mereka..

Pak Ali : Kamu tak boley makan bekalan sendiri di kedai aku nih!!! (dengan nada yang penuh marah)

Jint0l/Kuntoi : kenapew plak pakcik?? salah kew?? (penuh kehairanan bin pelik)

Pak Ali : Salah laa!!! Kamu dahlaa order air jer kt kedai aku..dahla air murah..pastu kamu makan makanan sendiri lak kat sini. Ingat kedai nie aku xbayar sewa kew hape??!!
muka cam tahan taik jew...


Maka setelah melihatkan Pak Ali yang marah bagaikan dirasuk hantu tu, mereka p0n menukar bekalan antara satu same lain.

Jint0l : Kami tak makan bekalan sendiri pakcik..saya makan bekalan makanan dye, dan dye plak makan bekalan saya. Fair bukan?? (dulu ambik gak english education)..

Pak Ali : Arrgghhh....@#$%$^$%^%^& (sambil menghantuk2kan kepale di tiang kedainyew itu)

Jint0l/Kuntoi : (Padan muke kau orang tua..)

TaMaT.
hiasan semata-mata



Cinta..Maafkan aku.

Aku yang lemah tanpamu..
aku yang rentung rentan karena
cinta yang telah hilang darimu
yang mampu menerajang menyanjungku..


Aku harap kau maafkan la diriku ini..
aku tahu aku tidak sempurna bagimu
tapi beri la aku wang ruang dan kesempatan untuk mencintai dirimu.
aku yang lemah tanpa dirimu..


Aku tahu aku telah membuat salah padamu.
Salah yang terbesar dalam hubungan kita..
Aku tak pat0t buat macam tu padamu.
Maafkan aku..

Semalam aku telah melukakan hatimu..
Aku cakap akan telefonmu waktu nak tid0.
tapi aku yang telah tid0 dulu
ini semua salah setannir0jim..
die yang telah hasut aku suruh tid0..
aku khayal dibuai oleh kata2nya..
Hantu sungguh punye setan!!!

muke dahla ber0k buruk..per0t buncit..pakai rantai mangga lak tu..cam syiaal jerk.

Maafkan abang yer sayang..
malam nie abang janji call sayang yer..
i l0ve u s0 much..^_^v






MySpace I Love You Glitter Graphics


*salah diri sendiri tapi setan jugak yang dipersalahkan.. Arhhh suke ati akulah nak salah kan setan p0n. Pedulik hapew aku..Dah memang dye setan..memang jahat cam setan la jugak..hahaaha3. Setan punye syaitanir0jim!!!!.

Wednesday, March 16, 2011

Handf0ne Vs SpErma

                                                                       
 
" Lelaki yang gemar menyimpan telefon bimbit di dalam poket seluar berdepan risiko kerosakan sperma termasuk mati pucuk.

penggunaan telefon bimbit untuk tempoh yang panjang didakwa mengurangkan produktiviti sperma lelaki.

Ini berikutan hasil kajian CAP tahun lalu menunjukkan kaitan antara sperma berkualiti rendah dengan tempoh penggunaan ...telefon bimbit dalam sehari. "
sumber dari facebook Ahmad Fedtri Yahya.
 
Eh... Bet0l kew artikel yang aku baru dengar,baca dan lihat nie. Macam tak percaya jerk. Tapi tu la kenyataan. Adoyaiii kerisauan tiba-tiba telah melanda diriku ini. Seperti 0mbak tsunami yang tiba2 melanda di jepun baru2 ini.
    Tapi bagaimanakah benda macam ni boleh terjadi??? kenapa dan apakah???haa..tu yang kita tak tahu tu.
     Hati gua mula berasa cemas..berjalan p0n macam kucing mabuk yang baru lepas minum air setan risau memikirkannya. Mane tak nyew, sebelum nie memang aku selalu simpan telefon dalam poket. Da name pon poket kan,memanglaa tempat untuk simpan telefon selain duit dan kunci kereta kan. Takkan pulak ada orang letak harimau dalam poket & takkan lak ada orang letak ayam kfc dalam poket plak kan. Pastu memang aku ni p0n spesis kaki gayut gak. Law x gayut nanti awek lari lak kan.huhu3
hye!!! saye sperma superman ^_^v
       Lepas ni terpakse lah aku guna iniasiatif lain lak untuk simpan hnf0n. Law tak, nanti tak ber-baka lak aku(keturunan). Fuh!!! bahaye tu. Tapi nak letak kat mane lak hnf0n nnti erk???.ermm nampaknyew nanti ade la orang lelaki di malaysia ni yang disangka kan wanita..sebab masing2 kena pakai beg tangan datin besar gedabak untuk simpan handf0n ..wahahaha3. Pastu law aku nak calling2 0r gayut2 kew terpakse la di had kan & law terpakse sangat guna walkie talkie jer laa..huahuaa2 
Pergaduhan hebat antara hndf0n cap cokia dgn sperma ultra..huhu3

Friday, March 11, 2011

Khurafat..Dan akhirnya..!!!hahaa3



' Pagi-pagi gos0k gigi, pakai baju gi sek0lah '..lalaa3. Eh pe hal lak aku ni. menyanyi lagu bdak2 lak.hehe3. Saje jer nak test suara. Masih 0k pitching p0n xlari lagi.huhu ^_^.


Nak taw kenapa aku epy semacam jer ari nie sebab aku dah dapat mengkhurafatkan diri dengan mend0wnload citer khurafat tu. Dah lama mencari dan akhirnya hari nie selesai gak proses mendownload nyew. hehe3.


Lepas ni bleh laa layan hantu sorang2 kat cnie. Selamat duit aku xyah beli DVD. wahaha3.








Tu jela p0n yang aku nak bgtaw. entry pendek2 sudah. NAk gi t0nt0n dulu. Chau cin Caw!!! ^_^v~

Thursday, March 10, 2011

Nasi Lemak , Telur Masin

       Sarapan pagi @ dalam bahasa IT 'bekfes' memang perlu bagi 0wang2 yang nak melakukan sesuatu pekerjaan, c0ntohnya para2 pekerja *bukan para2 sakura ye, b0dak sek0lah, xkesahla janji 0wang tu masih hidup. Standard laa waktu pagi besenya orang bekfes ngan r0ti, r0ti canai, nasi lemak telur mate duduk atas, mee, mee h0n dan besenya bukan makanan yang berat2 la. Pekena lak ngan air tea 0 or tea susu kew,mil0 kew, pehh!! memang sy0klaa.^_^v.  Terliur lak aku teng0k pic kat bawah nie..huhu3..:p nyumm..nyumm!!!

nasi lemak special

roti canai

 
mee g0reng
             
                  Mesti korang da bese teng0k orang laen post entry macam nie kan. Tapi tu semua memang da jadi rutin & menu harian orang2 kat malaysia makan makanan cam nie untuk bekfes kan. Yang aku nak criter kan skunk nie, pagi tadi aku makan agak pelik sikitla utk bekfes. Makan nasi lemak kosong + telur masin. Korang pernah kew?? ermm mugkin ade yg pernah n mungkin yang x kan. Tapi tu laa first time aku makan nasi lemak dgn telur masin.huhu3. Pagi ingat nak laa wat telur mata kew or telur dadar kew tp bila aku nak cari telur tu *lupa nak cakap,telur tu bersamaan telur ayam k..tak0t ada yang salah faham lak..hehe3. Ermm aku cari punye cari, xjumpa2.. Last2 aku nampak ada telur masin yang mak aku rebus semalam x belah lagi. Dari pada xde pape lam nasi lemak tu baek aku try jer letak telur masin.skurang2nyew ada telur gak nasi lemak tu. Opps silap ckap..hehe3. Sekurang2nyew nampak menarik skitla nasi lemak tu kan..huhu3 Bila aku try menikmatinya, Pehhh!!! leh tahan gak rasanya.. Sedaplaa jgak walaup0n xpernah rasa mcm tu sebelum ni..huhu3.

nasi lemak



telur masin

      

             +




             
selamat mencuba!!!! huhu3. ^_^v


Wednesday, March 9, 2011

Perkhidmatan Br0adband yang Cam haraMjaDah



Ari nie cuace nampak 0k..c0ol jer. Tapi ade kat setengah2 tempat aku nie dah naik air. Banjirlaa ape lagi..huhu3. Nasib baik kat rumah aku tinggi. Bukan tinggi2 diawan yer. Cume terletak di kawasan bukit jer. he3.. Ermm.. bila melihatkan pada tajuk entry aku atas nie bukan kisah banjir yang aku nak criter tapi tentang satu perkhidmatan br0adband yang amat chilakew jer bagi aku..





Semalam aku tryla apply salah satu perkhidmatan br0adband kt malaysia nie, ingatkan semalam dapatla aku nak layan pesbuk kat handf0n nokia aku tu..skurangnyew blehla jgk nak teng0k muka2 cipan & tenuk dalam fb aku tu. Lepas skit rase gian nak berpesbuk, tapi bile aku da apply & cube untuk searching web fb tibe2 lak kuar menatang haram yang nak mintak username & passw0rd. Aku da jadi pelik n pening seperti babun mabuk t0ddy da memikirkannya. Sebelum ni aku pernah gak guna perkhidmatan br0adband yang laen tapi xpernah wujud p0n menatang haram tu. Menyusahkan bet0l!!! Puas aku cube nak search dgan menggunakan ke-skilan aku tp xlepas gak..Beng0ng sungguh menatang nih!!!









Aku da panas hati & panas line bt0l mase tu..Naseb baek ade teh 0 ais depan mata yang b0leh mnyejukkan skit. Wat abes duit aku jer gi langgan. Dahlaa charge mahal dari line yg laen, igtkan berbal0i laa perkhidmatan dye tapi aku yang berbal0i2 abes $$ duit. Hantu sungg0h!!!!


muka dahlaa ijau, ingat aku tak0t kew!!!

                


Sampai tertid0 aku menyumpah seranah kt br0k+ban tu. Memang lepas nie aku da t0bat xm0 langgan menatang tu lg. Malaslaa aku nak sebut line mane yang wat chilakew tu sbb dye p0n antara yang terkenal gakla perkhidmatannya kat malaysia nie. Kalau cakap lebih2 kene ' see u in court' lak..tapi.....






* ni aku nak tujukan untuk perkhidmatan br0K band tersebut







                               #



                               #



                               #



                               #



                               #



                               #



                               #



                               #



                               #


                                                           Fuckingshit!!!! !!!


Tuesday, March 8, 2011

Tak Adil buat Aku Se0rang yang Blurr!!!

           Pagi-pagi nie aku bangun tid0 dengan bunyian desiran hujan yang renyai2.huhu3. Pehhh!!! memang sejuk giler laa..huhu3. Dalam fikiran rasa nak tid0 lagi ni memang bestlaa..errmmm tapi!!! teng0k jam da pukul 6.30 lak. Memang rutin aku laa time2 cam nie kena g0s0k baju lak. Jadi terpaksa la bangun.
       Dengan kepala yang tengah blurr, besela baru bangun tid0 kan..aku p0n bangunla sambil g0s0k2 mata dan teng0k plak kat tangan samada ada tahi mata ke x..hehe3. semestinya laa ade. law xde tu 0wg tu xn0rmal laa kan.haha3. eh pe yang aku merepek nie..hehee3. Bila aku da bangun tu entah camne tangan aku degan selamber jer gi tekan butt0n 0N kt pc komputer aku tu. Kebetulan plak pc tu terletak kat pintu bilik aku nak kuar tu. Tapi ape m0tif aku 0N pc pagi buta cam nie..ad0yaii.. aku sungguh blurr masa tu..tapi xbeng0ng k..huhu3 @_@v.
baru bangun tid0..muka blurr jerr..huhu3



      Da lepas siap g0sok baju, mandi, s0lat, pkai baju, sikat rambut..(yelaa xkan sikat bulu kucing lak)..hahaa3..aku p0n bersiap sedia laa nak gi skolah. Korang jangan pelik, wlup0n um0 aku da 24 tapi bukan aku yang skolah lagi. Da aku memang keje kat skolah p0n, s0 terpaksa laa ckap gi skolah..hehe3.  Sebelom aku gi start enjin kereta tu sempatlaa aku gi jamah makan atau p0n name saintifiknya bekfes..hehe3. Yang aku pelik tanpa aku sedari camne laa aku b0leh makan nasi g0reng tu campur kuah kari...adoyaiii..memang aku blurr..x_x. kan da xabes aku makan. membazir sungg0h. Lepas kejadian tersebut aku p0n gi laa drive kereta dengan penuh styl0 nyew. Sebelum mulakan perjalanan ke tempat keje tu aku sempatla pasang m0dulator mp3 dulu.huhu3. beselaa nk layan lagu techn0 pagi2 best gak.. lagip0n 0tak tgh blur mase tu kan.huhu3
       Pagi tu jugak aku terpaksa hantar adik gi skolah dye..yelaa xkanla nak antar adik gi disk0 plak kan. hahaa3. Lepas tu dengan menggunakan kereta yang berkuasa kuda laut ni, aku p0n terus bergerak ke tempat kerja. Tapi dalam masa perjalanan tu,tengah sy0k2 aku layan lagu techn0 sambil berjoget2 dalam kereta entah camne ada mamat  ngan myvi hijau p0kok pisang dengan selamber tanpa rasa rendah diri 0r segan silunya p0tong aku. Law nak p0tong tu agak2laa.. da laa signal xbagi pastu himpit aku lak. Naseb baeklaa aku nie se0rang pemandu yang berdedikasi & professional.hehe3. Yang aku xpuas hati sangat tu kereta dye da laa baru lagi, signal p0n xleh bagi..lampu p0n xpasang..yelaa cuaca pagi2 ditambah lak ngn hujan yang renyai2 camni memang gelap kan..masa tu law  aku ade batteri eveready cap kucing da lame aku bagi dye..law kereta laen xnampak dye cmne, kan b0leh jadi perkara yang xdiingini cam tu.. masa tu aku fikir, apsal laa owg tu wat cam tu kat aku. aku da laa tengah blurr..memang sugg0h x adil..huh!!!

bateri cap kucing itam..huhu3
                   

        Then, sebelum sampai kat pintu gerbang skolah tu aku baru terperasan yang aku lupa nak off lampu dalam kereta. Da panas giler mase tu, cmner laa aku leh lupa..aku blur lagi. adoyaii..
Bila aku da sampai my office aku gi laa nak tulis nama kat pejabat.. belum sempat aku pegang pen n nak ambik buku kedatangan adela s0rang cikgu berdialog ngan aku..

Cikgu tersebut : Haa adik..meh masuk.. Jangan lupe adha..jap lagi awok jaga tahun 2..
   
dengan blurr nye aku menjawab..

aku : yang semalam tu kew???

Cikgu tersebut : haa laa, yang semalam tu laa..jangan xmasuk lak..

aku : ermm 0k..(lam hati ad0yaii malas t0l aku nk jage klas dak kecik2 nie.)

Cikgu tersebut : Jangan xmasuk pulak yerr.. Pastu tengahari nanti kul 12.05 masuk kelas tahun 6  lak.. Dorang ade periksa matematik kertas 1. Jangan lupe taw!!!
  
*(eleh macamlaa aku nie dak kecik nak ingatkan banyak2 kali..semalam p0n da berpuluh kali aku dengar dye membebel..bajet macam guru GPK jer..huhu3. ni aku ckap lam hati je laa..law dpan2 xberani laa plak..hahaa)


wlup0n da aku fikir macam tu,tapi entah camner aku leh jawab lagi..

aku : Hoo yelaa..(lam hati,cmne la aku leh terjawab semua yelaa nie..adoyaii. malas t0l aku nak          jge dak2 periksa nih. bukan keje aku p0n)...blurrr sungg0h..




         Aku p0n pelik kenapa laa aku boleh ik0t semua ckap2 dye. Mungkin aku tengah blur & xtaw nak ckap apa da k0t masa tu. huhu3. Sungguh tak adil sebab semalam aku ingatkan 1 kelas jer kena jaga..rupanya 2 kelas.
Tapi xpela, disebabkan aku ni pekerja yang berhemah tinggi berhati cekal dan amanah aku terima semua tugasan yang diberikan tu dengan sepenuh hati yang nurani ni..hehe3. Beselaa pekerja c0ntoh nie..kuikuii3.

         Biarlaa semua tu xadil p0n bagi aku. Dalam kehidupan xsemuanya perfect untuk diri sendiri..bt0l x?? Kadang2 ketidak adilan tu pasti wujud dalam kehidupan. Tapi semua tu aku xanggap sebagai perkara yang menyusahkan hidup aku..(tapi kadang2 aku memang xsuke p0n sebab aku rasa mcam di buli jerr.. ingat best ke kena buli nie..sakit ati taw!!!huhu3).. Pape p0n aku tetap suke dengan kehidupan aku & kerja aku skunk nie. Buatlaa yang terbaik utk org lain supaya jasa kita akan dkenang sampai bile2..(itu p0n law org nak igt)..beselaa tu adat duniawi..huhu3. Lepas ni janganlaa aku blurr2 da..sebab kdang2 ia menyusahkan aku..huh!!! apelaa motif aku tulis entry nie erk..'saje jer nak luahkan perasaan yang terbuku lam hati nie.hehe3.. layan jelaa...^_^V peace!!!'


*kalau ada yang terasa tu saya mintak maaf sangat2 laa yer.. xde niat nak kenakan @ mengata sape2 p0n..peace n0 war!!!!

smile always...^_^v





Monday, March 7, 2011

Aku se0rang ganGster jalanan!!!

            Pada pagi yang damai, burung-burung terbang sambil berkicauan di awan..Semuanya nampak indah ari itu, tapi aku terpaksa melalui detik2 yang menyakitkan. Bayangkanlah kalau orang yang sedap2 tengah duk dalam kereta kena campak kat luar. Memang jatuh berguling2 semestinya.huhu3. Abes badan aku calar luka2, 0rang yang campak aku dari kereta tu sebenarnya angg0ta p0lis. Beng0ng sungguh!!! ingat badan aku nie xder insurance ke hape!!! adoyaii..aku merintih kesakitan.
 

           Masa tu baru aku sedar kenapa aku dicampak keluar,sebabnya aku baru terlepas dari tahanan p0lis sebab aku ni se0rang gangster. Tapi bukannya Sarip Dol gangster kampung dusun k. Disebabkan p0lis da layan aku macam tu jadi aku rasa nak balas dendam. Sebelum nie aku baek jer tp bila p0lis da layan aku macam tu jadi aku p0n nak jadi jahat bt0l2 laa.. dah alang2 menyeluk pekasam biar sampai ke telinga..hahaa3. Ada ke pat0t dorang campak aku kat tepi lorong belakang rumah orang. Malu laa aku kalau orang nampak. Tol x??? Xguna t0l polis2 tersebut!!!

   Bila aku da bangun  & da abes maki hamun aku kat p0lis td tu, aku p0n gi laa jalan2 sambil usya2 awek kt lorong tu. Tapi bukan awek yang aku jumpa, ada basikal lak entah b0dak mana parking baek kt situ. Aku p0n apa lagi, setelah di usya2 line clear aku p0n terdetik lam hati.. 'Peluang baek nie, aku rembat jelaa basikal nie..' Nak jalan kaki balik rumah jauh la plak. mau makan sehari baru sampai. Naek teksi xde duit la plak. Rezeki da didepan mate dan dengan penuh style aku p0n memcycling basikal tu.huhu3.
  
            
              Tapi tu tak laa jahat sangat yang aku buat..Setakat mencuri basikal tu gangster sarip dol kamp0ng dusun p0n leh bwat kan..Jadi sebelum maruah aku sebagai gangster diperkotak katikkan, aku p0n melakukan aksi kejahatan dan kegangsteran yang ekstrems. Sebelum sampai rumah, aku duk lepak sekejap kat tepi jalan sambil usya2 kereta sport yang tengah jalan tu. Bila dorang berhenti kt trafic light, apa lagi..dengan pantas aku berlari ke kereta tu dan buka pintu sambil tumbuk muka tuan kereta tu. haaa nampak..gangster x aku?? hahaha3. Bila da dapat curi kereta tu apa lagi, aku terus pecut balik rumah la..Abes semua lampu isyarat aku langgar jer. Kalau setakat langgar lampu isyarat tu ok lg, ni siap aku langgar sekali tiang dye sekali.wahaha2. Padan muka, abes huru hara aku bwat kat jalan raya bandar tu.hehe3.

                 Bila aku sampai rumah, aku teng0k family aku tak ada kat rumah. Tapi geng2 aku masih ada lagi.huhu3. Semua hebat2 geng2 aku tu. Masing2 ada senjata2 yang terkini. Bila aku sampai tu, dorang terus suruh aku jadi kepala dorg atau bahasa dalam karangan bahasa melayu, 'sebagai ketua mereka'.huhu3. Bila dah jadi ketua, memang lagi naik tocangla aku dibuatnyew. Senjata canggih2 aku dapat, duit lak boleh dapat free jer. Sebagai ketua, aku p0n ajak geng2 aku merancang strategi untuk membuat kejahatan lagi dasyat. Dari situ bermula laa kegangsteran dan kejahatan aku. Merompak, membunuh, mengeb0m tp bukan pengeb0m berani mati k. Huhu3.. Nama aku mula terkenal ke seluruh bandar tu. Polis semua wanted aku. Tapi aku rileks jer. Polis tembak aku, aku id0p lagi. Biase la badan kebal kan..huhu3. Bila kejahatan yang aku bwat tu da melebihi batas dan sempadannya, dengan rasa tak malu & silunya p0lis ramai2 nak tangkap aku. Aku p0n ape lagi, lari lah!!! Dalam masa aku larikan diri tu, macam2 kereta aku tukar. Motor p0n aku gune. Semua aku curi jerk. nampak!!! gangster kan???huhu3. Polis yang kejar aku tu bukannya sikit, siap dengan truk, kereta peronda, motor, helikopter dan paling hebat siap dengan kereta kebal. Padahal kejar aku sorang jer. memang tak aci t0l.. Teng0k, nampak sangat yang aku nie bt0l2 gangster yang paling merbahaya..huhu3.
   
            Tapi bila aku dah letih larikan diri tu, aku p0n nak laa mencabar dan bersemuka dgn polis2 tu semua. Dengan menggunakan baz0ka yang aku ada, aku men-fire 2,3 buah kete p0lis dan semuanya meletup bagaikan sebuah peperangan yang dahsyat giler. Tapi entah macam ner ada plak kutu yang senyap2 datang kat aku. Aku da xleh lari mana2 dahla. Dahlaa baz0ka tu berat, pengsan aku kalau aku bawak sambil berlari. Jadi terpaksa la di BUSTED kan dekat situ jugak. adoyaii...

             Tapi camne p0n aku dilepaskan jugak, yang cuma hilang duit sikit dan senjata aku jela yang p0lis2 tu rampas.

Arrhhhh!!! malas t0l da naek maen game ni dah. terasa bosan laa plak. Da laa kne tangkap pastu mission xselesai2 lagi. Samb0ng sok plak laa maen game gta nie. huhu3


kat lorong ni laa p0lis tu campak aku..bodoh t0l.
hebat x aku???hahaa

nilah kekejaman yang aku wat. asyik mengeb0m jer..hehe3
nah!! ambik kau penumbuk sulung aku..hahaa3





A
p0lis syial yang membusted kan aku..beng0ng tol..!!!

ni lah aku.. name aku jint0l..hehe3





*kisah tersebut xde kena mengena dgn 0rg atau p0n suasana di malaysia. Ianya berlaku di Vinew0od,alaa yang dekat2 ngn h0llyw0od tu laa.hehe3.



Friday, March 4, 2011

Keliru 0r ConFius???????

              Dihadapan k0mputer aku yang m0nitornyew bersaiz 14 inci dan berbekalkan kelajuan processor pc 2.01 ghz nie aku mengadap pesbuk. Macam biase lah. Ni lah rutin harian aku kt tmpat keje nih. Dah name p0n keje technician k0mputer, xkanlaa aku nk gi wat keje makcik cleaner 0r mesin rumput lak,mestilaa keje aku mengadap k0mputer ni jer 24 jam kan..huhu3






               Pagi yang indah dan disejukkan lagi dgn angin dari kipas cap KDK yg berkuasa tenuk nie...eh silap..bkn tenuk tp elektrik..kikii3..ermm sambung balik, tapi aku rasa ari nie ari yang macam ntahpape jer. Perasaan seperti gundah gulana..fuh!!! ayat klasik tu..ermm smbung lg,rasa tak tentu arah,jantung dup dap dup dap..amb0i..hehe3..smb0ng m0od balik, dan..arrhhh!!!! Ape sal aku rasa cam konfius jer erk??? Knape laa k0 dtg kat aku wahai encik confius @ name melayu nyew keliru..oh aku keliru, hati makin keliru..eh mnyanyi lagu ajai laa plak..adoyaii. x_x.



               Susah betul aku rasa nk wat keputusan skrg nie. T0longla jgn mendesak aku lagi. Karang aku jadi xbet0l camner?? Nak kew org bertanggungjawab??? xnak kan..tp mgkin ade kot 0rg yg brtggungjawab akan tgkap aku law aku da xbet0l..(jabatan psikiatri) @ jabatan hospital bahagia..huhu3. Apehal laa ngn perasaan aku nie, bkan salah aku sampai terjadinyew perkara yg xdiingini camnie. dan bukan salah mak ayah,datuk nenek,pakcik, makcik,mackik jiran sebelah umah aku,anak makcik yang jual nasi lemak kt simpang tu dan semua yang ade kaitan ngn mereka..bkan salah d0rang. Tapi kenape aku keliru lagi nk wat keputusan yang mungkin akan membahagiakan aku nie..Ahhh dimana silapnyew??? Ape kejadahnyew semua nih??!! Jangan salahkan ibu yang mengandung!!! fuh!!! ter emosi plak..be c0ol down..huhu2. TaPi kalau aku wat keputusan ni jgk aku tak0t aku yang kan merana nnti.


                 Walau langit jatuh ke bumi kew, lautan gunung berapi snggup ku redahi kew atau cmne sekalip0n aku tetap kene wat keputusan jgk sebelum perkara buruk lagi akan berlaku. Perkara buruk yg cmner??haaaa tu yang kita xtahu tu.. Arhh terbuat lawak lak. M0od tgh siyes nie. Walau bagaimana cara sekalip0n, eh panjang lak ayat aku nie..huh!!! Aku mmg terpakse jgk bwat kputusan yang terbesar dalam hidup aku nie. Aku xkire!!! aku kene hilangkan jgk semua kekeliruan dalam hati aku nie walaup0n aku terpaksa cube dgn cara yang lebih ekstremz cont0hnyew kalau dgn makan selipur jepun kew, terjun l0ngkang kew, panjat tiang bendera kew atau ape2 jelaa cara sekalip0n yang xmasuk dek akal pemikiran manusia @ xtercapai dek akalmu..(eh macam tajuk lagu lak da) janji aku dapat ilangkan kekonfiusan aku ni. Aku da xder cara laen lagi da & aku xboleh lari lagi da. Kalau tak nanti aku jgak yang akan dipersalahkan. Aku takm0 menanggung malu dan aku xnak keluarga aku kecewa ngan aku disebabkan hal kecik camni.. Tapi aku masih berfikir, Boleh kew aku nak wat keputusan skunk nie??? Adoyaiii..law aku xwat keputusan skunk,da tu bile lagi aku nak wat..xkan nak tggu tahun depan lak,xkan sampai kucing tumbuh ek0r 2 lak, xkan nk tggu sampai babun jadi tenuk lak..eh bkn same kew makhluk tu??..aahh lntak laa same ke x p0n aku peduli hape..hu3. So!!! skunk aku mesti wat keputusan & aku mesti menghilangkan rasa confius bin keliru nie.






           Aku pasti boleh!!!! Dengan lafaz bismillah aku akan membuat keputusan antara hidup dan mati ni. Kalau korang semua nak taw aku keliru sal apa,k skunk aku akan bgtahu.. aku cume confius...                                                     
                                  *
                                  *
                                  *
                                  *
Es0k aku nak gi kuantan ke tak erk??? confius la nak gi ke x sebab takot bajet lari.... hahahaa3










* duit x ader tp hati mau gi jalan2 gak..adoyaii..xper2, bak kate pepatah, biar pokai asalkan nampak style..hahaha~ ^_^v peace!!!!





Photobucket

 By Firdaus Blurtz ^_^v


Cuba klik dulu

Kongsikan Bl0g anDa diSini..^_^v