My Web


Friday, April 1, 2011

Taksub kew Sawan???

bis

jastin bibir

(saje jer tulis name dorang macam tu..barulaa ayat kampung skit..huhu)

Kalau lah dorang nie datang wat konsert kat malaysia aku gerenti mesti penuh punya satu stadium. Kalau setakat teng0k jer dan jage keperibadian melayu tu takper gak, nie sampai siap tahap sawan + histeria lagi jadinya. Taksub sangat ngan artis2 luar macam nie. 

Tulaa orang melayu kite, terutamanyew bagi remaja perempuan skunk la..sanggup abeskan duit beratus2 ringgit nak gi tengok sh0w dorang. Apelaa yang best sangat ngan dorang tu??? Kalau aku lah, daripada membazir duit beratus teng0k konsert macam tu, baek duit tu aku gi modified kereta kew. belanjew family gi makan2 kew 0r beli lah ape yang patot utk diri sendiri kew lagi faedah. 

Kebanyakkan kalau dilihat pada konsert dorang camnie, mesti ade remaja2 perempuan ni yang sampai nanges2 sambil ikot nyanyi, pastu siap ade yang menjerit2 melolong, sampai pengsan p0n ade..dan paling tak leh diterime kenyataan dan akal fikiran bile ade yang jerit ucap I l0ve you...pew jadahlaa korang cakap macam tu..Ka0 ingat artis2 tu love kat korang kew..dorang p0n da ade makwe lagi cantik n seksi laa. Bagi yang da ade pakwe tu, sanggup berlaku curang macam tu kew sbb banyak t0l yang ka0 ucap love...adoyaiii..

Itu baru artis2 luar tu korang dapat jumpe da jadi sawan macam tu sekali.. Tapi law korang rase nak jadi lebih sawan lagi baek k0 jumpe dye nih...
#
#
#
#
#
#
#
#
#
hahahaa3....





*Camner la reaksi kalau korang semua jumpe hantu atau malaikat maut erk...????huhu3. Fikir2 dan renung2kan lah..

aku cume layan lagu nih jer..huhu3..^_^v paece!!!

Cuba klik dulu

Kongsikan Bl0g anDa diSini..^_^v