My Web


Wednesday, March 16, 2011

Handf0ne Vs SpErma

                                                                       
 
" Lelaki yang gemar menyimpan telefon bimbit di dalam poket seluar berdepan risiko kerosakan sperma termasuk mati pucuk.

penggunaan telefon bimbit untuk tempoh yang panjang didakwa mengurangkan produktiviti sperma lelaki.

Ini berikutan hasil kajian CAP tahun lalu menunjukkan kaitan antara sperma berkualiti rendah dengan tempoh penggunaan ...telefon bimbit dalam sehari. "
sumber dari facebook Ahmad Fedtri Yahya.
 
Eh... Bet0l kew artikel yang aku baru dengar,baca dan lihat nie. Macam tak percaya jerk. Tapi tu la kenyataan. Adoyaiii kerisauan tiba-tiba telah melanda diriku ini. Seperti 0mbak tsunami yang tiba2 melanda di jepun baru2 ini.
    Tapi bagaimanakah benda macam ni boleh terjadi??? kenapa dan apakah???haa..tu yang kita tak tahu tu.
     Hati gua mula berasa cemas..berjalan p0n macam kucing mabuk yang baru lepas minum air setan risau memikirkannya. Mane tak nyew, sebelum nie memang aku selalu simpan telefon dalam poket. Da name pon poket kan,memanglaa tempat untuk simpan telefon selain duit dan kunci kereta kan. Takkan pulak ada orang letak harimau dalam poket & takkan lak ada orang letak ayam kfc dalam poket plak kan. Pastu memang aku ni p0n spesis kaki gayut gak. Law x gayut nanti awek lari lak kan.huhu3
hye!!! saye sperma superman ^_^v
       Lepas ni terpakse lah aku guna iniasiatif lain lak untuk simpan hnf0n. Law tak, nanti tak ber-baka lak aku(keturunan). Fuh!!! bahaye tu. Tapi nak letak kat mane lak hnf0n nnti erk???.ermm nampaknyew nanti ade la orang lelaki di malaysia ni yang disangka kan wanita..sebab masing2 kena pakai beg tangan datin besar gedabak untuk simpan handf0n ..wahahaha3. Pastu law aku nak calling2 0r gayut2 kew terpakse la di had kan & law terpakse sangat guna walkie talkie jer laa..huahuaa2 
Pergaduhan hebat antara hndf0n cap cokia dgn sperma ultra..huhu3

Cuba klik dulu

Kongsikan Bl0g anDa diSini..^_^v