My Web


Tuesday, March 29, 2011

Perempuan Merbahaya!..


Semalam aku baru citer sal rempit oleh seorang lelaki, tapi ari nie aku nak sambung ngan citer yang lain skit tapi motifnyew tetap same iaitu menjahanamkan enjin dan kenderaan jugak. Tapi ini criter yang lagi ekstrem laa. Dengan melihatkan tajuk entri kat atas tu memang ade kene ngan orang pempuan laa citer nie.

Sebab ape dan ape yang wat aku mengatakan perempuan itu merbahaya.. ermmm, dalam surat khabar ari nie ade keluarkan berita tentang pemanduan orang perempuan lebih merbahaya. Perkara nie p0n da sampai dewan rakyat diperkatakan. Dan ini aku memang menyokong 75%, sebab aku sendiri ade pengalaman berhadapan ngan pemandu kaum hawa nie. Dorang bawak kete(bahase kampung je senang skit) memang bahaya dan boleh menyusahkan orang lain. Aku ingat lagi waktu aku nak gi kerja pagi2 tu, adela sebijik kereta ni dengan selamber jer p0t0ng aku. Law potong cara yang budiman & sopan santun takper, nie ciap himpit aku. Dahlaa signal tak bagi, nie sorang lagi yang wat kan aku rase cam nak bagi jer bateri AA cap kucing mase tu. Yelaa, kereta baru p0n tak kan takleh nak hidupkan lampu signal kan.. Pew jadahlaa!!..then bile aku usya dalam kete tu memang pemandu dye se0rang perempuan yang tak berape cun.. Law kene langgar nanti mule la tak nak ngaku kesalahan sendiri. Pastu ngayat nak mintak maaf la, ape laa.. aku nie dah laa jenis cepat mudah kesian kat wanita.. maklumlah lelaki yang sejati memang jiwe dye macam aku nie.huhu3


acara himpit menghimpit...

Banyak kali jugaklaa aku terkena macam tu ngan pemandu2 wanita nie, kadang2 rase macam nak langgar jer bunt0t kereta dye. Seb baek kete aku ensem, tak lehlaa nk langgar2 sane sini.. bukannyew kete funfair wwoooot..wooot.. Tu laa yang aku rase tak puas ati ngan pemandu2 mcam nie. Tapi aku tak maksudkan semua wanita memandu macam tu, cume ade yang segelintir jelaa. Tak dinafikan, kadang2 lelaki p0n ade gak yang memandu dengan bahaya. Jadi same2 laa fikir2 kan nyew yerp.. S0 diharapkan jangan ade yang terase ati lak erk. Law terase p0n pedulik hapew aku..wahahaa.. 


 nie lah kereta aku..huhu3.




Pape p0n memandu laa secara berhati-hati..Ingatlah babun-babun yang tersayang!!! Pesanan ikhlas dari kementerian babun-babun Pulau Zaragon.

No comments:

Cuba klik dulu

Kongsikan Bl0g anDa diSini..^_^v