My Web


Wednesday, January 26, 2011

PERMULAAN YANG TIADA PENGHUJUNGNYA

Pada tanggal 26 januari 2011 bersamaan hari Rabu bermulanya aku sebagai blogger. dulu aku pernah dengar org suke wat n tulis blog nie..pada fikiran aku, aku berfikir sejenak, 'best sgt ke tulis kt blog n ade blog nie???'.. aku cume rase blog ni ssuatu yg xbest n xde faedah pape pon.. Mase tu aku cume lyn sosial network jer sperti facebook,friendster,myspace n mcam2 lglaa..
    Ermm tp bila lama2 n semakin ramai org yg aku tgk org da mula lyan n wat blog aku p0n cubelaa nk taw ape yg best sgt sal blog nie..sampai skolah aku pon da ade blog sendiri..yg paling aku pelik n teruja bile dak skolah tmpat aku keje pon da ade link blog sndri..mmg hebat laa dak2 zaman skunk nie..huhu3..
    Bila sahaja aku dpt taw n dengar wat blog nie boleh menjadikan seseorg tu menjadi jutawan, tibe-tibe ati aku lg rase semngat nk wat n ade blog sendiri..tp xlaa smpai trfikir nk jd jutawan tu..wat blog ni p0n just suke2 jer.. Lagip0n aku tgk, n slepas dikaji sndri oleh ku..hehe3..blog ni salah satu juga medium untuk kita share ape2 @ luahan hati kite sendri..kt blog jgk kite leh promote brg2 jualan kew,kongsi msalah kew n cerita kite sndri kew n ape2 jela yg trlintas kt fkiran kite leh tulis kt cnie..mmg sy0klaa plak..^_^
    Dan tibanyew ari nie lam sejarah hdup aku,aku memulakan dri sbg blogger. inspirasi aku nk wat blog ni tercetus bile aku sndri mnolong kwan aku mmbuat blognyew..jd aku p0n xnk jd mcm org ketinggalan zaman sgt n xnk org kate keje ngn kmputer tp blog pon xtaw..ase dop besh ar gitu ye dop..hehe3..
Disini laa permulaan yang akan aku teruskan hingga tiada penghujungnyew..harap pembaca dpt mmberi sokongan pda org yg bru nk belajar ni yerr..hehe3..
   Rasenyew ckup sampai sini dulu coletah dri aku utk semua..yg baik itu dtg dri Allah n yg kurg tu dtg dri diri aku sendri..dan ini aku memohon beribu kemaafan andai tersalah,tersilap,terkasar,tersasul,terbabas n ter-ter yg sewaktu dgnnye..hrap dimaafkan..
    Dgn ini aku abeskan ngn satu pantun.. 
                    "burung helang terbang tinggi diatas
                      jatuh seekor mati menyembah bumi
                         kalu korg rase xpuas
                         TUNGGU!!! nnti aku post lagi.. "^_^v




Cuba klik dulu

Kongsikan Bl0g anDa diSini..^_^v