My Web


Monday, March 28, 2011

Rempit keW 0r menjahanaMkan m0tor???!!!

Bermulanya pada ari sabtu lepas, se0rang rider telah mempersiapkan jentera mot0rnyew dengan menservis enjin seperti menukar minyak itam(pelincir), servis karburet0r dan membasuh mot0rnyew supaya berkilat seperti sebijik kepala yang b0tak..


Setelah selesai dan rider itu berpuas hati dengan sentuhan terakhir 0r touchup tangannyew itu, keesokkan ari iaitu ari ahad bermula lah untuk dirinya memulakan aksi. Dengan pemakaian yang sopan seperti rider, dan gaya tunggangan seperti r0ssi, rider itu p0n memecut mot0rnyew di jalan jengka mali, sejauh 20 km. Tanpa men0leh lagi ke belakang dye memecut seperti lagak se0rang superman yang terbang di jalan raya.

Abes semua halangan2 dan pelumba2 laen dip0tongnyew, tanpa menghiraukan lembu2 yang sedang meragut ditepi jalan yang menjadi penont0n setianyew itu. Dan pada ari itu dye berbangga dengan senyuman seperti ber0k makyeh kerana berjaya memenangi pelumbaan untuk dirinye sendiri itu. Tapi dye tak dapat hadiah pe2 p0n sebab tak der bajet nak beli.huhu3.

Dan selepas memeriksa semula keadaan enjin mot0rnyew itu,alangkah terkejut babun nyew setelah mendapati terdapat kebocoran di bahagian bawah enjin motornyew itu. dan dialog sumpah seranah p0n berlaku..

rider : Alamak!!! skru minyak itam pecah laa plak..cilakew punyew cina bagi aku skru cap taik ayam!!!! tak sampai setahun da pecah!!! Abes kan duit aku lagi laa nie nampaknyew...bod0 punyew skru $%#$%#$%$@#$@.....

nie lah motor aku yang bocor minyak tuh!!! Semart dop??haha3

*moral 0f the story : tulaa lain kali xpayahlaa nk merempit2..kan da jahanam motor tu..pastu pandai lak salahkan orang lain.. Sayangilah m0tor anda!!! ^_^ peace!!!

No comments:

Cuba klik dulu

Kongsikan Bl0g anDa diSini..^_^v