My Web


Wednesday, March 7, 2012

Bila tiba musim kawen (mengawan)

Assalamualaikum...


Hantu sungguh!!!...bangun pagi2 jerr mesti dengar 0rang sebelah umah nie duk memekak. Pasanglaa v0lume radio player tu n0.10.. taklaa aku menyumpah macam nie. tengah sedap2 mimpi kucing aku kawen lari kat siam tadi baru jer sampai scene dorang nak akad nikah tengah bersalam dengan t0k kadi tu, dah hilang.. potong stim sungg0h la weii!!!..adoyaii... Ermm jap2...apsal aku bleh mimpi sal kucing kawen lak nie... :p


 Tadi mase nak kuar gi kerja macam bese laa usya2 dulu kat dalam persekitaran dalam umah tu...sekali ternampaklaa beberapa keping sampul surat kat sudut bacaan atas tv.. banyak t0l surat2 lam sampul yang tak bersetem bersepah kat situh.. Sekali aku bukaklaa,ingatkan surat dari saman polis ka 0r surat aku menang where the m0ney dr0p ka kan..bersungguh2 aku bukak dan mentelaah semua surat2 dalam sampul surat putih tu... Tapi dengan perasaan hampa dan berbaur iri hati tiba2 jer muncul...  mane tak nyew semua surat dalam sampul tu semua kad jemputan kawen laa... ad0yaiii.... kawen..kawen...kawen..!!! dermm.. xde keje laen kew!!!??? eh psal lak aku em0 sgt nih?? hahaha3..:p

           Pat0tlaa skang nie aku asyik mimpi sal kawen jer...rupenyew skang da masuk musim mengawan..lupe nak teng0k kalendar tadi...hahahaa3.. Tapi pers0alan yang belum dapat aku setelkan, kenape mesti kucing aku tu kawen lari kat siam??? apekah kaitannyew..hehee3.


       Eh, sebelum terlupe..just nak bagitaw dan menjempotkan anda semua nih... 5 May nanti abang aku kawen wehh...jempot ler datang ke rumah yerr...  datang nanti bawaklaa adiah besar2 untuk aku..hahaha3.








* Hurmm kene gi kursus kawen lak 24 nie..adoyaii nyer ter pun derr...tak sabar dah ase...dah kebulur gak nak kawen  nie..hehe3. :p

3 comments:

Hanif said...

Mengawan....kekekekke.
Tahniah atas penikahan abang !!

Liyana Zahim said...

Kahkahkah.. Da gatei sgt da ni nk bernikah.. Sabo je la..

nor zafirah nor azlan said...

owh dh kawen ke? congratulations... :)

Cuba klik dulu

Kongsikan Bl0g anDa diSini..^_^v