My Web


Saturday, October 6, 2012

Alpha Lipid SDII Dan Alpha Lipid Lifeline

Assalamualaikum wbkt.. 


Rasanya dah berkurun lame kan bl0g al kisahnya bermula nie xupdate...tp alhamdulillah masih ade jugak yang sudi jeng0k n follow/join site bl0g nie...hehe3

Dah terlanjur nak update blog nie, ape lagi aku nak jugak ambik kesempatan nak promote satu pr0duk nie.. Dulu memang aku tak suka nak pr0mote2 barang kat orang nie..Rase macam wat MLM jerr...tak minat sangat...

Tapi setelah diperkenalkan oleh sorang kawan tempat kerja aku tu, aku terus terbuka hati nak join meniaga macam nih.. Rasa macam teruja jer.. Nak tahu kenapa???.. Ini semua sebab pr0duk nih...teng0k bawah...




Lepas aku mencuba produk nie dalam mase 2 minggu jer berat aku dah turun 3 kilogram.. tu p0n sebab aku tak pantang makan p0n.. Main sebat jer macam biase tp aku amalkan minum susu nie 4 kali sehari... Amazing!!!(perhhh ayat tak ingat) macam  tak caya jer berat badan boleh turun jugak!!! Tu yang aku teruja dan berani nak promote pr0duk nie sebab ia sangat berkesan. Selama ni aku ingat macam produk lain, yang kadang2 tu tak laa boleh turun dengan cepat kalau tak diet makan kan. Dan yang paling penting Tak perlu berlapar p0n. Boleh makan macam biasa tapi dia ada lah aturan pemakanannya.. Kalau sape2 yang nak cepat turunkan berat badan tu aku sy0rkan produk nie sebab dia diperkaya kan dengan formula alpha lipid yang terkandung dengan sumber protein dan karbohidrat yang tinggi. Sebab tu kalau kita minum alpha lipid SDII ni kita akan terus rasa kenyang. Lagip0n ia mempercepatkan penghadaman kita lagi satu ia baik untuk kesihatan. Ia p0n dah dibuktikan oleh ramai orang yang dah berjaya kurus dalam masa yang singkat.

Lagi satu produk yang aku nak promote nie jugak memang tersangatlah bagus untuk kesihatan kita. tengok bawah lagi..:)




haaa.. inilah Alpha Lipid Lifeline.. Produk ni memang bag0s untuk kesihatan tubuh badan kita.
Selain alpha lipid SDII, Alpha Lipid Lifeline ni jugak menjadi pilihan org ramai dan permintaan yg agak tinggi..Salah satu lg produk keluaran newimage untuk kesihatan.

ALPHA LIPID MENJADI PENAWAR PENYAKIT-PENYAKIT DIBAWAH:-

Khas buat mereka yang ingin kekal sihat dan kepada pengidap penyakit kritikal, kami ingin memperkenalkan penawar yang sungguh menakjubkan kepada anda.

Sukar nak percaya, tapi memang memeranjatkan, ianya terbukti dan cukup berkesan. Jika anda mempunyai penyakit seperti dibawah izinkan kami membantu anda :-

■Kanser ■Keletihan ■Kencing Manis ■Leukimia ■Darah Tinggi ■Masalah Paru-Paru ■Tekanan/Stress ■Masalah Usus ■Migr
ain ■Resdung ■Stroke/Lumpuh ■Sakit Kulit ■Ketumbuhan ■Thyroid ■Penyakit Jantung ■Demam Campak ■Parkinson ■TB ■Lemah Tenaga Batin ■Ulser ■Sakit Tua ■Osteoporosis ■Asma ■Arthritis ■Allergy ■Buasir ■Bisul ■Masalah Buah Pinggang ■Ezema ■Denggi ■Gout ■Fybroid ■Hepatitis B/C ■Gastrik ■Jangkitan Kuman ■Jerawat ■Prostate ■Kayap ■Migrin ■Insomnia ■Masalah Tulang ■Batu Karang ■Wanita Lepas Bersalin ■Wanita Mengandung ■Masalah Haid/Kesuburan ■Kurang Oksigen Dlm Darah ■Anti Penuaan (Awet Muda) ■Tingkatkan Daya Ingatan/IQ ■Ahli Sukan ■Ahli Bina Badan

Penyakit kegatalan atau dermatitis - Alpha Lipid Lifeline membantu menyembuhkan dengan kandungan IgFI dan IgFII yang memulihkan kulit disamping melawan pembentukan fungus, bacteria, virus dan pathogen.

Alpha Lipid Lifeline juga mengandung:
i Vitamin C untuk kulit yang mana sesuai untuk mereka yang mengalami masalah kulit dan banyak lagi vitamins dan minerals yang mampu membantu proses penyembuhan dari masalah kulit ini.


Buat anda2 dan korang2 semua yang masih was2 dengan produk nie samada halal atau tidak, JANGAN RISAU ye, produk nie semua telah disahkan oleh majlis agama islam dan setiap produknya ade tanda logo halal.. Anda semua boleh check di laman web newimage tu sendiri untuk lihat semua sijil pengesahannya k.
Kepada sesiapa yang nak tanya lebih lanjut pasal harga atau nak dapatkan produk terbaik nie dan sebagainya bolehlah contact aku (firdaus 013-9467937).. Aku p0n dah jadi wakil pengedar sekarang nie..hehe3. Dan sesiapa yang nak join jadi pengedar dan register jadi ahli, boleh terus direct dengan aku k..:) 


Harga pr0mosi aku bagi kat korang semua dan siap ada free gift...!!! Tawaran masih terbuka.. Jadi apa tunggu lagi?? j0m kurus cepat!!! :))


No comments:

Cuba klik dulu

Kongsikan Bl0g anDa diSini..^_^v