My Web


Monday, October 31, 2011

Teruja lah weii...

assalamualaikum...

Pagi2 ni, saya nak ceramah sikit yer..yerr.. akal yang sihat hati yang bersih otaknye cergas yer..yerr..." petikan dari fadzilah c0met0me. hehee3. apekah???..:p

K,laa stelah dah lama tak update blog nie hari nie baru aku berkesempatan untuk update satu p0st 0r entri baru..satu je p0n..huhu3. Pagi2 nie otak aku da p0n diisikan dengan ilmu2 yang trbaik dari ladang oleh pensyarah uitm kat sekolah nie.. layan gaklaa..huhu3. Sekurang2nyew leh jadi insan yang cemerlang sikit lepas ni kan..hehe3.

Kat entri nie sebenarnyew aku cuma nak bagitaw yang aku rasa sangat teruja semalam sebab dapat jumpe penyanyi cinta muka tak malu..eh silap...cinta muka buku tu..hehee3.. Caye ke x??? Xcaye...klaw xcaye j0m teng0k n skr0ll ke bawah.....

"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"



hhaaa....
ni pic masa kat karnival gegar harian metr0 semalam..huhu3
(apasal aku nampak gelap sangat lam pic nie...najwa latif putih lak...nie mesti camera member aku yang rosak nie..haaisshh..!!!):p



Sekian.

*da lame sebenarnya xsnap2 ngan retis nie...hehe3.. sbb aku ni pemalu...wahahahaa3.

2 comments:

Liyana Zahim said...

Pewit! Najwa latipp tuh! Hahahahah~ Ekceli kemre tu sgt bkualiti.. Tlg jgn slhkan kemre ok.. Wuakakakka~

FirdAus BluRtz said...

wewwiiitt..hahaa3..sangat teruja duk sebelah dye..smbil nyanyi lagu cnta muka tak malu dpan dye..hihiiik3..:p kemrer dye ade mmg errer tu...tak aci ar nmpak gelap...huhuu3

Cuba klik dulu

Kongsikan Bl0g anDa diSini..^_^v