My Web


Thursday, June 23, 2011

Burung aku suke tembak..bile dye tembak dye suke marah..bile dye marah dye nak pecahkan...pecahkan ape...aarrhhh..xtawlaa nak cakap ape dah!!!..

Assalamualaikum wbkt...

Sejak 2 menjak nie aku dah kekurangan idea nak tulis entri kat bl0g nie.. Otak da blurr tahap kritikal dah.. Pastu timbul lak perasaan malas kat dalam diri..memang susah laa kan.. Tapi aku cube gak nak cari benda2 baru dan bahan2 untuk aku update gak blog nie. Kalau tak sape lagi yang nak update kan kan.. Takkan anak makcik kat depan rumah aku lak nak taipkan entri atau tukang kebun kat sekolah aku ni plak kan..

K,laa aku tak mau sembang kemas tak jatuh banyak2 sangat, s0 straight t0 da p0int jela erk.. 0k, melihatkan pada tajuk entri kat atas tu mesti anda,anda, dan anda semua rase pelik tahap nak muntah hijau kan..huhu3. Mesti tertanya2 apekah maksud burung yang aku cakap tu kan....hehe3..dah..dah.. jagan pikir biru blue lak, sebenarnyew memang semalam aku main burung aku.. tapi tu laa, burung aku tu suke sangat bunyi macam marah2.. dahlaa suke tembak2..aku p0n tak faham kenapew terjadinyew kepada diri beliau..huh..ayat,tak bley blah punyew..hehe3..tak der berbaur lucah kan..huhuu..

Mesti anda, anda dan anda semua masih tertanyew2 lagikan, apekah maksud aku berkaitan ngan burung itu kan.. 0klaa, macam ni laa senang..aku p0n malas nak taip panjang2 sebab abang orang besar aku ade masuk dalam bilik aku ni dan memandangkan this time lak aku sedang bekerja s0 aku terpakselah meringkaskannyew.. Kalau korang nak tahu dan nak teng0k burung aku tu j0m laa teng0k kat bawah nie..

"
"
"
"
"
"
"
"








teng0k burung aku tuh,siap leh terbang lagi..hahaha..

Angry Birds..

Haa ni laa burung yang aku maen dan maksudkan tu nye punn...huhu3. Semalam baru install kat dalam lapt0p.. Mule2 tu ingatkan senang jew sebab teng0k macam game budak hingusan tadika jerr.. Sekali maen mula2 senang, naik level makin susah dan makin menguji minda lak.. Memanglaa maen tembak jer, tapi kene tembak pada sasaran yang tepat dan betul.. Memang jenuhla nak aim lubang target betul2 dan kene ade teknik lak tu..baru dapat mata lebih..huhu3. Yang paling best mase level complete tu, suara2 burung berteriak tak hengat tu memang maharaja lawak laa..hahaha3..memang lawak dari amir rajalawak tuh..wakakaa..

Ape2 p0n kalau anda semua nak join maen game tu download je laa kat link nie.. fileserver
thankz t0 Mr Hac.






* ari2 aku maen burung...memang jinaklah xlame lagi...hehehe3

4 comments:

Liyana Zahim said...

Adeh kepala game btol awk neh! Hahahahahahaha~

FirdAus BluRtz said...

Hehee3...ant0o game nie.. Saje je nak share ngan owg laen..huhu3.. Try laa...:)

Raden said...

igtkn burung len td. ahaks!

FirdAus BluRtz said...

haha3..wat tajuk burung laju jer nak bace erk...hahaa3 :p

Cuba klik dulu

Kongsikan Bl0g anDa diSini..^_^v