My Web


Tuesday, June 21, 2011

Aku dah jadi k0mander..jangan dengki K!!!..

'Sarjan!!!...j0m kite lancarkan serangan kat negeri 9...kite akan jadikan negeri 10..!!!. hahaha3.. '
'Baik komander..kita akan lancarkan serangan sekarang juga!!!!.. 0ooyeaahh..'


Ermm itulah antara dial0g2 yang selalu aku gunakan.. Beselah semenjak dah jadi komander ni busy sikit. Sebab tu berblog nie p0n dah kekurangan masa. Tapi ari nie aku akan khabarkan pada dunia bahawa aku sudah jadi se0rang k0mander untuk sc0ut baru iaitu sc0ut Firdaus's Empire!!!

Kerja se0rang komander memang mudah..cume arahkan tentera sajer.. tapi kadang2 ia menguji keimanan jugak sebab terpakse membuat keputusan untuk menyerang sesuatu kawasan atau tempat itu untuk ditakluk.. Dan ia melibatkan nyawa rakyat yang tidak berdosa.. Jahat kew aku??? tapi tu lah yang terpaksa aku buat untuk meluaskan empayar aku. Baru lah orang akan hormat kat aku dan dipandang tinggi sekali. hahaa3.

Nak citer banyak p0n tak guna, kalau tendang p0n tak kena..s0,aku nak bagitau lah yerr..sekarang aku dah memiliki aset dan kawasan sendiri.. Tentera-tentera aku semua hebat2 belakew. Aset lak ade rumah sewa,bangunan kerajaan, ladang2,estet2, kapal terbang perang,jet2 pejuang, kapal perang, dan hasil perlombongan yang besar.. Aku ade gak geng2 sekutu aku..bukan kutu kat atas kepale tu..tu kutu babun namenyew..ingat NATO je kew ade geng2 sekutu n kuase vet0..aku p0n ade lah..Hahaha3..aku suda jadi raja dan ade tanah sendiri..korang ade kew???huhu3


Mesti korang tak caye kan aku jadi komander sekarang nih???
K, kat bawah ni aku nak tunjuk sket kawasan yang dah aku jadikan empayar aku sendiri tu.. Korang teng0k mesti dengki punyew sebab korang tak leh jadi komander macam aku kan...hahaha3. Dan korang p0n takder harte macam aku ade ni kan...hahaha3.. cerr teng0k..kalu teruja kasi jatuh(angguk) korang punye kepala...ngEh3..







caye tak???caye tak??? heheh3..


Sebenarnyew aku jadi komander dalam game ni jelaa..hehehee3..

klik gamb0 utk pembesaran...

time boring2 takde kerja ni...kerja ni lah yang aku wat part time..hahaha3.. Best apew jadi k0mander walaup0n dalam game.. sekurang2nyew otak kite nie leh jadi cerdas skit sebab bukan senang nak aturkan strategi2 peperangan nie... huhu3. Korang semua yang ade pesbuk tu j0mlaa join...Sape nak kena serang ngan aku dulu, j0mlaa kalau berani!!! hahahaha.




*Taip entri sambil menikmati sosej.." ermm sedap gak kulum makan sosej nie sambil maen perang2..huhuu".



thankz t0 fyqa..Follower ke-21 (ermm sikitkan..baru 21 orang jer..huhuu3..)

3 comments:

Liyana Zahim said...

Cettt!!! Kne kencing!!!!

FirdAus BluRtz said...

hahahaa3...j0mlaa maen komander2...ngEe3..:p

Liyana Zahim said...

Sudah2la berhalusinasi.. Hahahaha~

Cuba klik dulu

Kongsikan Bl0g anDa diSini..^_^v