My Web


Thursday, May 5, 2011

Kau s0kong mane???

Assalamualaikum wbkt..

Dimulakan dengan bismillah untuk memulakan bicara..ermm bukan bicara tapi menaip di keyboard..hehe3. Harap semuanya berada di dalam kesihatan yang maksimum hendaknya. Pagi nie aku sebenarnyew tak taw nak citer ape. Tapi rase tak besh lak law tak update blog nie. Tulis jelaa ape yang pat0t and yang terlintas kat kepale hotak nie...ye tak???..0keyh..
Situasi 1 : Pagi2 tadi macam beselah ari ni aku gi kerja dengan bertemakan baju batik. Yelaa da ari nie kan ari khamis, memanglaa wajib memakai batik. Sampai tempat kerja kt skolah nie tibe2 aku ternampak 2 orang mat saleh dan minah saleh dtg kat sekolah nie. Hati mule terase risau, darah mengalir macam siput sedut yang baru pandai berjalan jer.. Muke da jadi biru..bukan hijau erk..hati mule berdegup seperti muzik dangdut atau dondang sayang yang bermain di dalamnyew..Aahhh sudahhhh...datang pul0k 2 ekor mat saleh nie..ade pehal lagi.. Aku cuak sebab aku takut terserempak depan2 dorang.. Nanti law dye tanye aku mamp0slaa aku nak menjawabnyew..Aku dah laa tak reti nak speaking2 nih..adoyaiii..!!! Tapi naseb baek aku sempat mengelak dari dorang seperti mengelak sebuah kete ferrari yang sedang dibawa oleh firdaus blurtz..hehehe3.

Situasi 2 : Ade sorang cikgu pra nie antar lapt0p kat aku sebab suh teng0k2 kan ape yang patot..aiii, tak kan teng0k jer???hehe3.. Dye suh repair sebab laptop dye selalu K0 secare tibe2.. Dengan ketereran yang tak seberape aku nih, aku p0n dengan senyuman penuh mesranye telah membaraikan laptop tu. Barai tu maksudnye menjahanamkan lah..hahaa3. Tapi aku baek, aku tak wat macam tu..aku cube skill aku lah utk bagi laptop tu ok semule. Lapt0p tu cume mengalami masalah demam panas jew. Tu yang mudah K0 dengan sendiri tu. Tapi xper, aku da bagi panad0l da and da jirus air da bagi sejuk skit laptop tu..

Situasi 3 : Tengah duk sy0k buke pesbuk tibe2 lak fikiran macam ade lektrik shot...tibe2 je aku nak tulis kat wall aku macam nie....... Dan tibe2 lak ade 0rang yang tak puas hati.. nak tengok?? tgk kt pic bawah nie...

klik utk pembesaran...

Belum pape lagi peny0k0ng MU da panas..hahahaa3.. Papep0n kite nantikan di final Champion Leagu 28/05/2011 ni.. Papep0n aku tetap dengan pasukan peberet Barcelona!!! Goo Barca!!!!

Cume aku nak sampaikan kat sini marilah kite ramai2 sokong pasukan Barca sebab da ramai sangat da orang2 kat malaysia nie yang sokong MU.. Tak besh laa law asyik same ngan org laen jekan..huhu3. Papep0n, R0oney botak tak besh!!!! Messi the best 0f the best!!! hehee3.




*tengok kat pic profil fb aku p0n letak pic messi..kuikuiii...

No comments:

Cuba klik dulu

Kongsikan Bl0g anDa diSini..^_^v