My Web


Friday, May 27, 2011

Awek Seks See (cekci)

Assalamualaikum wbkt...

Ape khabar erk pembaca2 setia bl0g aku ari nie...arap2 shat laa yerk.. Ermm ari nie aku ade satu citer nak gitau kat korang semua. Kejadian nie berlaku pada seekor munawir dan kekasihnyew di sebuah gerai makan yang tak beberapew jauh dari tempat tinggal nenek moyang beliau..

Tersebutlaa kisahh....ngEee3..macam syair laa plak.. Tak der laa.maen2 jer.. Macam nie citernyew, bile senjakala tatkala waktu maghrib petang tadi, si munawir dan kekasihnyew p0n pergi laa ke kadai gerai makan yang dimana pemiliknyew adalah seekor se0rang yang berasal dari negeri yang bern0mbor plat D..faham2 jelaa.. Kaum kerabat Amir rajalawak laa..tak amirika laa law tak tahu kan..huhu3.. jangan marah para2 sakura peminat amir..hehe3

And then setibanyew di depan gerai tersebut, dengan langkah sekoya nyew munawir dan kekasihyew turun dari kereta buatan malaysia nyew itu. Lagak seperti gangster tua dye berjalan beriringan ngan kekasihnyew itu mencari tempat dan duduk di satu meja disitu..

Tiba-tiba pengambil pesanan 0r cleaner t0ilet dlm bahase 0mputihnye, eh salah kew???hantam sajalah labu..ermm dye datang untuk ambik gambar pesanan diorang. Munawir memesan maggi goreng manakala kekasihnyew pesan bihun goreng.. Setelah 24 jam 3 minit menunggu dengan penuh kesabaran dan keimanan, tiba-tiba pelayan wanita tu kembali semule.. Dye gitau maggi abes.. Selepas mendengarkan perkhabaran kurang baik itu, munawir tu p0n ape lagi..dengan pantas dan penuh yakin tanpa berfikir panjang dye p0n ckap...

Munawir : Law macam tu bagilaa maggi goreng satu...(sambil tersenyum lebar sampai ke dahi dan perasaan yang yakin sekali)

Pelayan wanita yang cekci : Maggi abes...

Munawir : aaa...bagi maggi goreng jelaa...(tibe-tibe terase macam pelik dan kepale berfikir dengan laju).

Pelayan wanita yang berkulit gelap : maggi abess.. (bermuke senyum sambil riak muke macam pening)

Kekasihnyew : abang..maggi abeslaa...

Munawir : haa..eehhh..ehh...silap...bukan maggi tapi mee goreng.. mee goreng laa satu yerr... NgEe..(sambil tersenyum sipu menahan malu yang teramat sangat..berasap telinge beb)

Selepas tu munawir diketawakan kaw2 oleh kekasih hatinyew yang c0mel itu...kikiiihh3.. 


Selesai...


hahahaahahaaaa..... Korang jangan ketawe lebih2 lak lepas bace citer kat atas tu...sebab









* sebenarnyew kejadian tu terjadi kat aku petang tadi...huhu3..padan muke aku...Memang malu giler beb!!! Rase nak ny0rok bawah kuali jerk tadi...apsal laa aku leh jadi blurr macam tu tadi..Ermm mungkin sebab awek pelayan cekci sangat k0t sampai aku leh jadi blurr macam tu..dan disebabkan alasan tu aku diketawekan dan dicubit2 manjew 0leh my gf..hehee3. Awek pelayan tu xlaa cun mane p0n, berkulit gelap n cekci jerk lebey..huhu3. tu yang aku terkesima tak ketahuan tu..huhu3. Ok, itu jela kisahnyew.. tolong jangan ketawekan aku k..
Terima kasih sebab sudi membaca.. ^_^v peace!!!..

jap2 nak gitau..aku saje jer letak name lain kat watak atas tu..supaya aku tak kemaluan sangat bile korang membacanyew..hahaaa3.


dari cik g0ogle.
waaahhhh... seks...ciss!!! nyew awek nih...huhuu3.

2 comments:

Liyana Zahim said...

Hahahaha wakakakaka.. Nk gelak gak.. Lau awl2 cite ckp org itu adelah anda pon tape ape.. =D

FirdAus BluRtz said...

uikss!!!xbek taw mentertawa'in kite nih...huhu3.. balik td p0n jalan sambil tertunduk malu..huhuu3..malu2 kucing..ngee3..:p

Cuba klik dulu

Kongsikan Bl0g anDa diSini..^_^v