My Web


Thursday, May 12, 2011

Assalamualaikum wbkt...

Pada tanggal 12 mei 2011 aku telah datang menceburkan menghadirkan diri ke SK Bandar Pusat utk program ape ntah bengkel pengurusan pusat akses sekolah..berkaitan ngan kerja aku la tuh!!!hahaa3... Ingatkan mula sampai pagi tadi da terlewat sangat dah rpenyew ramai lagi lewat dari aku..tu laa janji melayu, memang dari dulu sampai skunk masih  tak ubah2..huhu3.

Pagi2 tadi gak aku da rase cuak giler barbie bila kene bentangkan 0r presentation tentang software yang akugunakan utk di share bersama member juruteknik2 lain. Dahla dulu mase skolah p0n seorang budak yang pemalu. Memang tak kan berbunyi sepatah haram laa law aku disuruh bercakap kat depan..huhu3. Sampai sekarang penyakit tu tak hilang, masih terketaq2 gak bila duk kat depan. Tapi naseb baek aku masih leh wat maintain duk cakap kt depan tadi..Bese la, yang penting, kemachoan diri tu yang kene jage..hahaa3. :p. Poyo lak ayat aku nih.. ptuuiihhh!!!


Abes segmen aku, orang lain lak ambik alih utk merapu bercakap kat depan. Bab2 dengar ceramah, syarahan or merapu2 nie benda ni lah yang paling aku boring dan tak boleh terima kenyataan. Rase mengantuk 'mesti mari' punye lahh.. Ni p0n aku duk curi2 jer on9 and taip entri nie. Bosan da tahap gabanz da aku duk cnie.. Adoyaii, dapat balik pusing2 kat bandar best gak nih...Mase ooh mase cepat laa jalan.. apsal jam pusing lambat sgt nie...bateri da nak kong kew??

Adoyaiii.....









*tak boleh nak taip panjang2..takot kantoi lak..berhenti kat cnie dulu laa yerk..huhuu3

2 comments:

Naddia said...

lau nantok g la layan fb! men game farmville. haha

FirdAus BluRtz said...

hahaaa3..xminat game berkebun2 nie..law game kete kew, bola kew suke laa lyn..hehehe3

Cuba klik dulu

Kongsikan Bl0g anDa diSini..^_^v