My Web


Wednesday, May 18, 2011

Ape punye petande mimpi cam nih...????

Assalamualaikum...

Wuishh!!!! da lame rasenye aku tak membuka blog aku nih. Da nak beku da akaun blog aku ni dibuatnyew. Al Maklum ibni ar-marhum lah, semenjak nak menunggu streamyx nak pasang kat rumah tu jadi malas lak aku nak mengupdate blog kat tempat keje nih. huhuu3. Idea payah nak datang mase2 keje nih. Ermm orang TM tu p0n satu, lembab sangat nak gi pasang kat umah aku tu pehal???? Makan gaji bute ke hapew!!!! huh..

Banyak membebel lak aku ni kan..huhu3..k,laa aku sebenarnyew nak citer skit pasal mimpi aku semalam. Semalam tengah sy0k2 tid0 entah camner aku boleh mimpi berlawan ngan ant0o. Tapi bukan berlawan menggunakan silat, taekwando, karate, silambam,wwe smackdown atau sewaktu dengannyew tapi menggunakan jurus2 ayat Al-quran laa.. Aii rase macam ustaz laa plak. Memang untunglaa sape yang nak wat menantu nih...hahahaak3..

Yang aku pelik bukan aku jer yang lawan ngan hantu tu,tapi sekali ngan abang aku. Mase bile plak kitorang nie jadi bom0h aku p0n tak tahu laa..huhu3. Dalam mimpi aku tu jugak hantu tu duk lepak kat rumah kosong sebelah rumah aku. Bahaye nih..tu baru lam mimpi,law betul cam ne erk??? 0oohh n0!!!.. Mase lawan2 tu aku lah yang jadi her0,sekali bace jer ayat2, terus hantu tu kalah and terbakar macam hantu jep sepah tu...dye cakap panas..panas...!!!! hahahaa3.

AKU HEBAT KAN???? hihiiiii...



Camni lah lebih kureng muke ant0o tu..aku tak pandai sangat nak lukis bende2 muke cam sampah nie.. Law lukis juliana evans kew, nikita willy kew boleh laa lukis cantik2...hahaha3. Ant0o tu nama nina. Aku tak tipu, memang dalam mimpi aku cam tu..ant0o tu yang gitaw sendiri..xcaye gi tanye sendiri kat ant0o tu.. Nina???? Ermm cam tak komersial jer untuk name2 ant0o malaysia nih kan...name ant0o2 utk malaysia besenyew name2 kamp0ng, c0ntohnye hantu kak limah, hant00 pak mat, ant0o fighter..eh silap...huhu3..

Ermmm bile aku tersedar jer dari mimpi tu rupenyew aku masih berada di alam nyata lagi.. Ingatkan lepas lawan ant0o tu aku da lepas ke alam lain dah..risau jugak kan..amalan p0n l0m cukup and tak berape sempurna lagi nih.. Yang penting kawen p0n tak lagi nih...Camne tuh???hehee3. Aku bersyukur laa sebab aku masih hidup lagi di muke bumi nie..huhu. Tapi yang bermain persoalan di fikiran aku sekarang nih, kenape aku b0leh mimpi ant0o2 tu semua and ape kaitan ant0o nina tu ngan aku???huhu3. Boleh k0rang bagi maksud mimpi aku ni tak????huhu. Aku nak cari maksud mimpi nie sebab semalam sebelum aku tid0 ade sorang dak pempuan nie tanye aku, ape petande dye mimpi ular nak gigit dye.. Aku bgtawlaa kat dye ular tu nak gigit dye sebab ular tu ular jantan gatal/miang..hahaa3. 










*mimpi2 nie semua terjadi mesti sebab aku gi layan citer ant0o setinggan & mantra semalam..tahy0l sungguh!!!.. Sampai terbawak2 lam mimpi...huhu3.

4 comments:

Blogberry Emry said...

Salam ziarah Blogberry Emry™ dari Indonesia

FirdAus BluRtz said...

welcome2...huhu

Naddia said...

mimpi basah namenye

FirdAus BluRtz said...

hahaa3..xder maknenyew..mimpi kering jelaa...huhu3

Cuba klik dulu

Kongsikan Bl0g anDa diSini..^_^v