My Web


Monday, April 25, 2011

Terkesima dan Wahahahaa..muke macam ceengk0d0k..lawakk.lawakk..!!!!

Assalamualaikum wbkt...

Aiishhh...da lame tak buke dan mengupdate bl0g nie. Bukan ape, sebab tak de mase sangat.. Maklumlah orang niaga macam aku nie mane ade mase sangat..asyik berkejaran kesane sini. Meniaga ape and kejar ape p0n aku tak tahu lah..huhu3. Sepanjang mase aku rest dari meng-blog nie, ade skit laa yang aku nak citer lam entri nih.. Tapi tak penting mane p0n..law nak bace, bace jelaa..law xnak p0n kene bace jugak..sape suh buke bl0g aku nie kan..hahaha3.

Aku just nak kongsi video yang aku suke teng0k jer... Kat cnie ade dua yang best bagi aku wat mase 2,3 ari nie...
Yang 1st nie vide0 dari lagu Selamat Tinggal dari percubaan pertama Zizan rajalawak bersama Dina. 2,3 ari nie aku asyik layan lagu nih jerr..Lirik dan melodi lagu nie memang best ditambah lak gaye zizan membuat rap dan gabungan suara dina..memang mantap b0h!!! Cube dengarkan dan lihat sendiri...





Dan vide0 klip dalam lagu nie jugak sememangnye best.. Pelak0n2 yang melakonkan setiap watak lam citer tu memang smart and cun lah..Bagi aku pelak0n yang pempuan tu paling aku suke..hehe3. Dari mase kecik lakonan dak pempuan tu dan mase dye da besar.. Dak kecik tu memang c0mel giler..bertuah mak bapak dye..hehe3. Mase da besar tu p0n memang cun jugak..sampai termimpi2 lam tid0 dan melihatnyew saje pedang aku jadi tak tentu arah dibuatnyew..hahahaa3..(copyright dari ayat Balas Maharajalawak)..law xcaye klik nie dan tengok minit ke 3.58..hehe3.

Lagi satu, 3 ari lepas aku ade teng0k Maharaja lawak.. Aku tergelak bagaikan tersampuk syaitan bile teng0k lawak dari kumpulan Jambu...Memang best giler babies lah wa cakap lu...huhu3. Lawak selamber r0ck dan p0yo... Sebab tu laa layak digelar muke legend tapi hati ade taman..memang jambu laa dua makhluk tu.. Tauke best, Yus p0n lagi best.. Paling lawak!!!!... Nak teng0k kew??? Nah, teng0klaa kat bawah nie...jangan lupe gelak guling2 atas lantai k...hahaa3..




Yang paling tak boley blah, ade kew dye same kan muke yus tu macam nora danish..memang hilang akal laa law difikirkan secare logik..hahahaa3.. Muke macam bapak landak...kahkaahh...Lagi satu adegan yang last tu...hahaha3.. Ac mizal p0n dye nak sepak..wahaha..Taw p0n kau takot...kikiih.. Papep0n Jambu memang 'terbaek,terganaz,terbaek,terganaz,terbaeekkk!!! lah.. 

Maharaja lawak aku aku minat just 4 peserta jer.. 1. Jambu 2. Jozan 3. Sepah 4.Nabil... 
Walau camne p0n dalam banyak2 tu Amir laa paling lawak sekali...Amir bieber.. (sambil mencebik kan muke dan menjelirkan lidah sambih berkate "weekkk!!!...") wahahahaaha..Kelaukk...kelaukk..kelauuukk..Bak kate apek versi ganu..huhu3. Peminat2 amir jangan nak marah lak sebab suke hati aku laa nak kutuk dye p0n..nie bl0g aku..pedulik hapew aku..wahahaa3.. Aku tak minat giler!!!

2 comments:

Naddia said...

dont touch me! hahahaha!!!

FirdAus BluRtz said...

hahaa3...t0uch tmpt laen tu..

Cuba klik dulu

Kongsikan Bl0g anDa diSini..^_^v