My Web


Thursday, April 14, 2011

Tak tau nak bagi tajuk ape ntah...

Assalamualaikum wbkt..

Macam bese lah sebelum memulakan ape2 kite kene laa memberi salam dulu kan. Baru laa ape yang hendak kite wat tu di redhai olehNya. Aaaiisshhh bertazkirah lak aku pagi2 nie. hehee3. Ermm ari nie aku malas nak citer sal chicken2 p0p da, ari nie nak citer kisah perjalanan aku sampai kat depan komputer tempat ak ngadap ni haa..

Bangun pagi2 tadi aku gi basuh kete di carwash. Sesampainyew aku kat situ, aku teng0k tempat tu bertutup jer, naseb baek ternampak ade b0s tmpat tu tengah melakukan pembunuhan pembasuhan kereta di situ. Law aku tak nampak memang confirm dan yakinnyew aku akan blah dari situ. Sape suh b0s tu pendek sangat, ingatkan takde orang tadi..hehehe3.. sowie, terngutuk lak..hahaa3. Disitu aku ditemani ngan se0rang pekerja nyew yang tak berape nak ensem.poyo jer lebih..tapi puas hati gaklaa dye basuh kete aku..berkilat macam kepale.....hahaa nak ngutuk lagi laa tuh...okey2, tak jadi nak mengate..hehe3.

Lepas siap sume aku p0n gi laa ke bandar untuk lepak kat cc nie. tapi sebelum tu, aku gi cucuk kad kat dinding ajaib dulu. Pelik bin ajaib sebab dinding tu bley bagi aku duit. hahahaa3. Naseb baek bukan cap kepale harimau yang punyew.huhu3.. Mase nak masuk situ, ade plak sorang makcik ni duk cibuk tegur aku, suh duk lepak berborak ngan dye. Dye cakap lepak ar 2 minit jer dengar2 dulu. Ape jadah orang yang aku aku tak kenal ajak aku lepak duk nak dengar dye bercerita. Pastu aku ngan riak dan s0mbongnye cakap takpela, gua ade hal nih..nak cepat.. tahun depan laa nak lepak2 p0n.huhu3. Sebenarnyew dye tu penjual insurance..xminat aku insurance2 nih!!!..hhuh!!!

Lepas siap ambik duit aku p0n dengan pantas park kete depan cc nih..Tak sabar nak dapatkan sebijik komputer yang lengkap ngan internet broadband wifi 1 mb kt cnie..huhu3. Bile da dapat tu aku ngan pantas telah search facebook di google..hehe3. Tu laa peberet aku bile 0n9. Tak de mende lain da kerja aku, macam bese laa tengok2 komen orang. law tak der komen p0n aku lah plak yang komen2 orang..contohnye..

"eh, muke ka0 macam siput sedut laa..haha3.."

"aik kenape kepale ka0 macam bola???..."

"ermmm...hensem nya ka0 skunk, macam hamid gurkha..wahaha2.."

"huiyooo buruknyew rambut ka0 macam  dr rozmey..."


ni lah muke hamid gurkha..hehe3

lebey kurang macam tu laa selalu aku komen2 kat photo orang..Ermm bende yang kedua aku buke selain fb nih apelagi bl0g laa..sebab tu aku update entry ni..huhu3. Tapi ari nie aku 0n9 rase lain macam skit sebab tengah2 0n9 nie aku diapit oleh beberapew wanita. c0mey2 belake wa cakap lu...hehe3. hah!!! kemiangan aku mule menampakkan keberangsangan nyew..bahaye nih!!!hehe3.. 

Ermm hidup terase indah bile diri ditemani 0leh gadis2 cantik.. Beruntungnyew rase ber-0n9 di cyber cafe ni walaup0n takley nak order coffee kat cnie..huhu3. 
Tu jelaa aku nak citer p0n..jap lagi nak kuar kene bayar charge lak. Duk lame2 kat cnie kang banyak lak duit aku abes. nak ch0w dulu... tataa titii tutuuu.....

v^_^v

No comments:

Cuba klik dulu

Kongsikan Bl0g anDa diSini..^_^v