My Web


Sunday, December 25, 2011

oohhh makcik-makcik... biar bet0l???!!!

Assalamualakum wbkt...

Dah lama rasanya bl0g aku nih dah tak haapdet. Bukan apa, seperti bese la alasan aku iaitu kemalasan yang melampaui sempadan thai/malaysia dan tiada idea yang mencurah ke ladang kelapa sawit...eh bet0l ke aku ckap nih...ahhh lantakla bet0l ke salah. Aku yang taip bukan ko..hehe3. 

0klaa, nih aku nak cerita 1 pengalaman manis wat aku sebab tadi dapat jumpa lady gaga.. eh silap.. aku jumpa irfan khairi laa depan2 mata. Kenal kew irfan khairi tu sapew??? Haa tak kenal??? Law tak kenal sudah...ade aku kesah..!!! hahaha3.. gurau2.. Law nak tau irfan khairi tu pakar motivasi untuk usahawan2 yang menceburkan diri dalam perniagaan menerusi internet masa kini.. Dye tu jugak seorang jutawan internet termuda kat malaysia nie.. Terkenal la jugak sebab selalu masuk tv. huhu3.. riaknye rase dapat jumpe selebriti..:p Haa?? ape??? nak tahu camne aku dapat jumpa dye??? Adelaa... mane leh bagitaw.. Ape??? Kedekut nk gitaw??? biar lerr.. ade aku kesah...!!! hahaha3.

ni laa irfan khairi law ade sape2 yang xkenal lagi tu.. ni link fb dye...

haa tu satu citer, baru mukadimah jer tu sebab yang aku nak citer ni plak baru la berkaitan ngan tajuk entri nih..hehee3. Sori sebab wat citer pasal irfan tu panjang2.. Beselaa sebab da teruja dapat jumpa ngan orang2 terkenal ni memang eksaited sikit..hehee3. Macam tak bese plak korang kan..:p K,laa dipendekkan citer tadi aku gi laa tengok orang main race2 kude kete kat bandar tu. Dah 2 ari ade drag challenge kat bandar sini. Macam bese la law ade race2 macam tu memang orang akan berpusu2 la datang macam gi tengok konsert j0m heb0h.. Law ceramah tak de plak nak lepak ramai2 mcm tu.. Duniawi..duniawi...semata2..huhu3. termasuklah aku sekali..hahaha3. 

Yang menjadi kepelikkan, keanehan, keterujaan, kebingungan, ketidak pastian, keterkesimaan yang teramat sangat sebab aku teng0k macam orang ade kat situ..berape banyak 'ke' daa.. Kalau orang2 mude tu memang besela ramai tmpat2 macam tu kan, tak kesahla org bujang ke, duda kew, suami isteri kew, couple kew, ayah bawak anak2 kew..yang tu bese la aku teng0k. Tapi tadi.. aku nampak ade jugak makcik2 yang sanggup duduk lepak kat situ berjam2 lamanyew join tengok race tu... huhu3.. apekah??? Biar bet0l??? Ni mungkin 1st time kot aku teng0k makcik-makcik suke teng0k race2 macam nie. Nak cakap datang ngan anak2 dorang takde plak aku nampak kelibatnyew. Kadang-kadang aku ase pelik gakla teng0k gelagat makcik2 nih. Kadang2 ase nak tersuke..kadang ase nak tergelak..kadang2 ase nak tid0..haah sudah..tu sangat pelik.. dermm... sejak bile jiwe keibuan mereka ni telah disemai oleh sukan2 yang ekstrem kelakian macam nih???.. huhuu..memang takley blaa bile melihat situasi sebegitu.. hehee3, tibe2 jer rase nak bertanyekan s0alan pada mereka, apekah da tak hengat nak balik rumah da kew?? masak kew hapew kew??adoyaiii.. Cian anak kat umah kelaparan, suami plak camne laa agaknyew yerk.. 0ooh makcik-makcik(mungkin jugak da bergelar nenek)..anda juge berminat teng0k race2 ni erk..napew tidak j0in sekali masuk race?? hahaha3. geli hatilaa teng0k...:p

Tapi aku respect gila laa kat sorang pakcik nih.. nak taw sebab hapew??? Sebabnyew dye masuk join race tu dan kete yang dye gunekan kete old sch0ol jerr.. ford escort lame..samelaa ngan diri beliau p0n yang da old sch0ol..hehe3, tapi nak habaq hang bapaklaa lajunyew. Abes semua kete satria, waja, wira, saga, honda dan lain2 kete kene tibai.. Lu memang otai laa br0..hahaha3. Enjin apekah yang dye pkai agaknyew yerp???..masih menjadi persoalan dalam ruang2 kepala hotak nih.






kete aku super emperor

*Aku nak main lumbe2 kete dash yankuro plak lepas nie..teringat zaman kecik2 dulu..huhu3. Korang p0n mesti penah main kete tu kan dan citer kartun dye penah femes satu ketika dolu2..:)

No comments:

Cuba klik dulu

Kongsikan Bl0g anDa diSini..^_^v