My Web


Friday, December 30, 2011

Segmen Bloglist X-Change and Review Ur Blog by Kiz.Meh ler Join!

Assalamualaikum...


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
1. Follow blog Kiz kalau rajin ( tak nak pun takpe )
2. Buat entri pasal segmen ni kat blog korang
3. Of course mesti ada blog sendiri
4. Letak Link Kiz Garden dalam Bloglist korang
5. Lepas letak link, sila komen kat entri ni beserta Nama Blog and Link Blog
6. Nanti Kiz akan terjah blog korang and kalau link Kiz ada baru Kiz
akan letak link korang kat blog Kiz Garden ok.



SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
1. Buat satu entri kat blog korang pasal segmen ni 
2. Follow Blog Kiz kalau rajin
3. Letak Link Kiz Garden dalam Bloglist korang
4. Mesti ada Blog sendiri
5. Untuk join, sila sertakan NAMA beserta LINK blog korang kat bahagian comment
6. TARIKH TUTUP : 12 JAN 2012

HOW?
1. Kiz akan pilih 2 blog untuk direview tiap-tiap minggu secara random
2. Lepas review Kiz akan inform kat ur blog yang blog korang terpilih.
3. Dalam segmen Review tu nanti, Kiz akan buat rating based on 3 category:
a. Blog Design ( design blog korang )
b. Blog Content 
c. Cara penulisan


*copypaste*






**Cube tengok entri kat atas tu... Haa ape lagi jom laa ramai2 join.. free tu.. Bukan payah mintak duit korang p0n..huhu3. Buke-buke jer bl0g pagi nih tibe2 ternampak plak ade invitation dari bl0g kizgarden kat shoutmix tuh. Ni 1st time kot aku dapat jemputan wat segmen2 macam nih...ape lagi, try masuk jelaa..huhu3.:))

3 comments:

KizZ said...

Hi..Kiz kat sini...kiz da add ur link kat sidebar blog Kiz tau..TQ for joining...doa bagi terpilih cepat ya,,hihi

FirdAus BluRtz said...

okeyh..tengs kiz..:)

Hanif said...

Jom join Hanif Blog Bloglist
Check it out u in my bloglist
Hanif blog bloglist
Salam kenal….dan I follow sekali

Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Setiap hari saya akan merayau 10 blog di bloglist saya malah akan di ping ke Ping.busuk.
Entri anda juga akan dilink ke bloglist

Cuba klik dulu

Kongsikan Bl0g anDa diSini..^_^v